Workshop met mozaïek

vrijdag 15 maart 2019, 10:00

Het Natuur Atelier organiseert een workshop met mozaïek! Een gezellige en creatieve bezigheid voor iedereen.

Workshop met mozaïek

Mozaïeken is een heerlijke creatieve activiteit! Tijdens deze workshop kies je eerst een leuke ondergrond uit de vele mogelijkheden die het Natuur Atelier heeft staan. Vervolgens krijg je uitleg over hoe het te werk gaat. Door middel van het kapot slaan van de tegels, het knippen en het plakken maak je een gezellig mozaïek. Mozaïeken doe je niet even, hier kan je zeker een dag mee bezig zijn.

14 & 15 maart 2019

Gezellig lunchen

Maak je dagje uit compleet met tussendoor een heerlijke lunch in de Thee Kamer voor €12.50 p.p. De mozaïek workshop is vanaf €25,- (afhankelijk van het gekozen onderwerp) inclusief 1x koffie/thee met een lekkernij. Opgeven kan info@natuuratelierwestland.nl of 06 42 321 321 onder vermelding van je naam, telefoonnummer en emailadres. De workshop wordt altijd via de mail bevestigd.

Kies je voor een wat groter onderwerp bijvoorbeeld een groot dienblad, een krukje e.a. dan is het mogelijk om de volgende dag terug te komen. Twee dagen heerlijk mozaïeken voor een mooi resultaat. Wij informeren u graag over de overnachtingsmogelijkheden in de buurt!

 

Datum

vr 15 mrt 10:00