Workshop tuinwegwijzer maken

vrijdag 25 mei 2018, 13:30

Heb je een oud bruin kastje, een oude deur, een bankje, tafeltje? Je wilt hem niet kwijt maar een beetje anders mag wel? Cora pimpt oude items tot iets nieuws!

Te gast in de Pluktuin: Bij Cora

Donderdag en vrijdag  24 en 25 mei 2018 van 10.00 tot 16.30 uur is Cora  van “Bij Cora” te gast in de Pluktuin. Heb je een oud bruin kastje, een oude deur, een bankje of tafeltje? Je wilt hem niet kwijt maar een beetje anders mag wel. Kortom iets leuks ouds wat nodig gepimpt moet worden… Dan ben je Bij Cora aan het juiste adres. Met de juiste technieken tovert Cora je oude item om tot weer iets nieuws. Hiernaast kan je Bij Cora ook een leuk paneel maken, met bijvoorbeeld speciale roestverf.

In mei is Cora 2 dagen te gast in de Pluktuin. Hier heeft ze haar eigen pop-up tafel. Met verkoop van diverse producten voor het pimpen van je houten meubels: de juiste verf, sjablonen en meer.

Workshop tuinwegwijzers

Vrijdag 25 mei om 13.30 uur geeft Cora in de Pluktuin een workshop tuinwegwijzer maken. Een leuk bord in de tuin met 5 verschillende wegwijzers die elk naar eigen smaak en idee ontworpen en gemaakt kan worden.

De kosten zijn €35.00 p.p. inclusief alle materialen, koffie thee en iets lekkers. Opgeven voor de workshop bij het Natuur Atelier info@natuuratelierwestland.nl of 06 42 321 321.

Datum

vr 25 mei 13:30