Workshop zomerse bloemschikking op vaas 

dinsdag 18 juni 2019, 19:30

Workshop Zomerse bloemschikking op vaas 

De basis voor deze bloemschikking is een frame die we eerst zelf gaan maken van natuurlijke materialen. Hierna gaan we de zomerbloemen verwerken in deze schikking. Neem voor deze schikking zelf een vaas mee van minimaal 20 cm hoog en minimaal 15 cm doorsnede; zorg dat de opening wijd genoeg is (dus geen flesmodel) Deze vazen zijn ook in het Natuur Atelier te koop, vanaf €8,95. De middag start met een kopje koffie /thee, vervolgens begint de workshop met een uitleg naar aanleiding van het voorbeeld. Hierna wordt de workshop stap voor stap gegeven, zodat iedereen met een mooi resultaat naar huis gaat.

Het resultaat zal zijn een royale schikking waarvan het frame meerdere malen te gebruiken is, waar je dus een hele zomer plezier aan beleefd! 

Kortom een leuke middag uit!

Meer informatie

De workshop is dinsdag 18 juni 2019 van 19.30 tot 22.00 uur. De prijs per persoon is € 30,- exclusief vaas, inclusief groenmaterialen e.a. en koffie/thee. Tijdens de workshop geniet je twee keer van een kopje koffie/thee met een lekkernij. Opgeven kan via info@natuuratelierwestland.nl of 06 42 321 321 onder vermelding van je naam, telefoonnummer en emailadres. De workshop wordt altijd via de mail bevestigd.

Datum

di 18 jun 19:30