Zwembad De Boetzelaer

Bij zwembad De Boetzelaer kun je vrij zwemmen, ontspannen in de whirlpool en mee doen aan verschillende aqua sporten. 

Zwemmen bij De Boetzelaer

Zwembad De Boetzelaer is een sfeervol zwembad voor iedereen! Van jong tot oud is er veel leuks te beleven. Ravotten met vriendjes en vriendinnetjes of dobberen in het water. De Boetzelaer heeft een groot 25-meterbad en twee ondiepe waterbaden met diverse waterattracties. Verder zijn er een waterglijbaan, een lage springplank en een grootformaat whirlpool. En wil je even uitrusten? Dan kun je terecht in de zwemmersbar voor een hapje en een drankje. Kom langs en ervaar zelf hoe leuk het is!

Ontspannen in de whirlpool

Je kunt ook heerlijk ontspannen in de whirlpool. De whirlpool is geschikt voor 25 personen en daarom uniek in Nederland! Mooie verlichting zorgt voor een gezellige sfeer en daarnaast is de whirlpool afgewerkt met mooie rotsblokken. Lekker warm, dus goed voor de spieren en gewrichten om tijdens of na het zwemmen lekker in te bubbelen.

Whirlpool De Boetzelaer

Voor het hele gezin

Heeft u iets te vieren?

De Boetzelaer heeft een grote horecazaal en een mooi terras dat ook overkapt kan worden. Feesten worden met u besproken en op maat verzorgd. Bel eens voor de mogelijkheden.

Meer foto's:

Informatie

Madeweg 36
2681 PM Monster
Tel: 0174 - 28 66 10
info@deboetzelaer.nl
www.deboetzelaer.nl
Facebook
Twitter
Instagram

Openingstijden:
Maandag tot en met zondag. Voor precieze openingstijden, klik hier