De zomervakantie staat weer voor de deur en dat betekent dat je er lekker op uit kunt gaan met het hele gezin. Wij helpen je met tal van leuke tips en kinderactiviteiten de zomer door.

Dagje weg met de kids

De hele maand juli staat onze website in het teken van ‘Familie & Kids’. Met 6 weken zomervakantie voor de boeg helpen wij ouders met kinderen aan tal van leuke tips om je deze zomervakantie niet te hoeven vervelen. Westland heeft namelijk óók voor kinderen een breed scal aan activiteiten te bieden.

Leer alles over de bijtjes

Wat maakt bijen zo belangrijk? Waarom kunnen we niet zonder deze beestjes die door vele mensen zo gevreesd worden? Wat voor lekkers kun je allemaal van honing maken? Ontdek dit én nog veel meer tijdens een rondleiding bij Natuurlijk Westland in Naaldwijk. En als je hier dan toch bent… Proef het overheerlijke, zelfgebakken honingtaartje!

Kies voor actieve activiteiten

Midgetgolfen, kano varen, fietsen, steppen, een boottochtje of klimmen en klauteren over de survivalbaan…. Het is allemaal mogelijk bij Paviljoen de Zweth. Na een intensief dagje met activiteiten kun je op het terras aanschuiven voor een lekker hapje of een drankje.

Dompel je onder in de Westlandse geschiedenis

Een bezoek aan het Westlands museum staat garant voor een gezellig dagje Westlandse geschiedenis. Alles uit het gebied wordt er verzameld en tentoongesteld. Bovendien is de historische tuin een echte aanrader.

Rust uit in een ontspannen omgeving

Op steenworp afstand van het strand kun je een nachtje blijven logeren in het mooie Hotel Saint Vincent. Word ontvangen met een grote glimlach en geniet van een vers ontbijtje in de ochtend.

Ga zwemmen met de kinderen

Op een warme zomerdag is het heerlijk om in het water af te koelen. In Westland zijn er zwembaden, recreatieplassen en natuurlijk de zee! Westland heeft een fantastisch strand en met 8 verschillende strandopgangen is er op ieder strand weer iets anders te doen en beleven.

Lees: Kom je zwemmen? Lees waar je in Westland het water in kan