Eropuit met de hele familie in het Westland

foto: The City Food & Fun

Familiepret is plezier voor jong en oud!

Niets zo fijn als eropuit voor een leuke dag vol familiepret. Het Westland heeft tal van leuke doe-activiteiten voor het hele gezin. Van spelen en ravotten tot leren over wat het Westland zo bijzonder maakt.

Alle ingrediënten voor een dagje weg met het gezin

Leuke familie-uitjes

Leuke familieuitjes

Samen met je gezin of familie eropuit voor een leuke dag weg. Wij vertellen je waar je terecht kunt voor gezellige, hilarische of leerzame uitjes.

Indoor familie-uitjes

Indoor familie-uitjes

Even wat minder weer en toch wat leuks willen doen tijdens een kinderfeestje of een vakantie in het Westland? Dit zijn de leukste indoor activiteiten.

Kindvriendelijke eetlocaties

Kindvriendelijke eetlocaties

Uit eten met je kinderen is supergezellig. Je wilt wel dat er wat lekkers op de kaart staat voor kinderen en je wilt niet uren aan tafel. Wat zijn kindvriendelijke locaties om met je kids uit eten te gaan?

Zwemmen

Zwemmen in het Westland

Op een warme dag is het heerlijk om in het water af te koelen. In het Westland zijn er ook toffe zwembaden waar je jaarrond terecht kan voor een duik. Geniet in de zomer van de recreatieplassen en de zee! Wij helpen je op weg naar het water.

Vakantieparken aan de kust

Vakantieparken aan de kust

Wil je er even tussenuit met het gezin, maar wel de luxe van een eigen huisje, dan is er voldoende keuze in het Westland. Van safaritent en pipowagen op het strand tot driesterren duinvilla’s.

Strandpark Vlugtenburg Westland

Regen? Dit kan je doen in het Westland!

Het warme en droge weer laat nog even op zich wachten, maar niet getreurd want ook met minder mooi weer is er genoeg te beleven in het Westland Kijk hier met welke leuke indoor activiteiten jij het droog houdt!

Read More

Kamperen in de Glazen Stad

Kamperen

Het zal je verrassen op welke leuke, rustige plekken je in het Westland terecht kunt om te kamperen met de hele familie. Waar gaat jouw voorkeur naar uit: dichtbij het groen van de polder of toch liever in de buurt van het strand?

Fijne familievakantie in de Zwethzone

Voor een ideale gezinsvakantie hoef je soms niet zo heel ver weg. Op de grens van het Westland en Midden-Delfland ligt het riviertje de Zweth met daarlangs een paar heerlijke locaties die samen alles hebben voor leuke vakantie in eigen land met je gezin.

Vakantie aan de Zweth

Kidsproof musea

Kidsproof musea

Niks leukers dan een heerlijk dagje weg met de kinderen waarbij ze spelenderwijs nieuwe dingen leren. Het Westland heeft leuke, en heel eigen uitjes voor kids. Wedden dat ze langer willen blijven.

IJsje eten

Zijn je kinderen ook zo dol op ijs? In het Westland kun je op meerdere plekken terecht voor huisgemaakt ijs in tal van smaken.

Heerlijk ijs

Groepsaccommodaties

Groepsaccommodaties

Wij nodigen je bij deze uit je hele familie mee te nemen voor een heerlijk weekend of een midweek weg. Quality-time door samen te eten, spelen en lachen met je hele familie.

Groepsactiviteiten voor het hele gezin

Groepsactiviteiten

Is jouw familie, inclusief de kids, lekker van het ‘doen’, dan heeft het Westland je heel wat te bieden. Op het strand, op zee, of tussen de kassen kan je heel wat leuke activiteiten ondernemen. Wedden dat je lekker moe thuiskomt!