Leuke familie-uitjes in het Westland

10x de leukste uitjes voor het hele gezin

Voor een dagje weg met het gezin is het fijn als de kinderen het naar hun zin hebben. Gelukkig heeft het Westland iets voor ieders smaak en alle leeftijden. Laat je hier verrassen en maak van je dagje weg of vakantie een plezierige tijd met de leukste uitjes. Huur fietsen, kom minigolfen, huur een bootje of ga mee op puzzeltocht in een Eend. En dit is slechts een begin van heel veel vertier voor het hele gezin!

De Brink Naaldwijk

De Brink Naaldwijk

Bij de gezellige horecagelegenheid De Brink Naaldwijk kun je gezellig lunchen, borrelen en leuke activiteiten ervaren zoals kruisboogschieten of bijlwerpen.

Lees meer

glow in the dark bowlingbaan in een metalen loods met fel gekleurde bowlingballen in entertainment center The City in het Westland

The City Food & Fun

Het grootste all-in-one Entertainment Center van Zuid-Holland. Combineer spectaculaire activiteiten met eten & drinken in een filmdecor.

Lees meer

kinderen op de midgetgolfbaan van Paviljoen De Zweth in het Westland

De Zweth

Heerlijk minigolfen in de buitenlucht bij Paviljoen de Zweth. En daarna gezellig op pad met een elektrische sloep of met een e-bike.

Lees meer

man rijdt op hoge snelheid in een kart van Van der Ende Racing Inn op de grootste indoor kartbaan van Europa in het Westland

Van der Ende Racing & Fun

Spectaculaire en grootste indoor kartbaan van Europa.

Lees meer

meisjes plukken aardbeien plukkerij framblij westland

Plukkerij Framblij

Word ook fram-blij: kom frambozen en ander fruit plukken bij Plukkerij Framblij.

Lees meer

De Tuinderij

De Tuinderij is dé plek voor een bedrijfsuitje, familie-uitje of een feestje. Dit is dé feestlocatie met hilarische activiteiten.

Lees meer

binnenzwembad van Zwembad de Hoge Bomen in het Westland

Zwembad De Hoge Bomen

Zwembad De Hoge Bomen in Naaldwijk is een recreatief zwembad voor jong en oud.

Lees meer

jonge vrouw met geit bij Het Westerhonk in het Westland

Het Westerhonk / Restaurant Samen

In de groene omgeving van Het Westerhonk is van alles te doen en te beleven. Kom naar de natuurspeeltuin, Restaurant Samen, Duinboerderij Willemshoeve of belevingstuin de Bosroos.

Lees meer

binnenzwembad van zwembad de boetzelaer in monster in het westland

Zwembad de Boetzelaer

Zwembad De Boetzelaer is een gezellig familiezwembad. Naast zwemlessen en vrij zwemmen zijn er activiteiten voor allerlei leeftijden.

Lees meer

Musea en leerzame uitjes

Niks leukers dan een heerlijk dagje weg met de kinderen waarbij ze spelenderwijs nieuwe dingen leren. Het Westland heeft leuke, en heel eigen uitjes voor kids. Wedden dat ze langer willen blijven.

Musea en leerzame uitjes

Nothing found.