Bij De Zweth in Kwintsheul kun je fietsen huren, een elektrische sloep huren, kanovaren, waterfietsen, midgetgolfen, survivalen en meer! Leuk voor het hele gezin.

De Zweth

Bij De Zweth is er van alles te beleven, van ontspanning tot inspanning en voor jong en oud. In 1992 startte Sjors Janszen midenin de polder met de verhuur van kano’s om zo prachtige kano-tochten aan te kunnen bieden. Inmiddels kun je ook bij De Zweth echter al lang niet meer alleen terecht voor kano’s, maar ook voor het huren van fietsen, (electro-)sloepen, waterfietsen, fietsen en steppen en is het paviljoen uitgebreid met een minigolfbaan, survivalbaan en voor de kleintjes een speeltuin.

Activiteiten voor het hele gezin

Sjors en zijn vrouw Mariska zijn er trots op dat ze met hun locatie nèt buiten de stad een plaats bieden voor spanning en ontspanning voor het hele gezin. Als je moe bent van alle activiteiten biedt De Zweth de gelegenheid om te genieten van een lekker kopje koffie of een ijsje met het uitzicht over het Westland en de polders van Midden-Delfland.

Arrangementen

Voor één prijs kun je de hele dag gebruik maken van alle activiteiten op het terrein (kanovaren, waterfietsen, speeltuin binnen en buiten, midgetgolf, trampolines en ook de survivalbaan). Kortom, De Zweth is van alle markten thuis. Kijk ook eens op de website voor een overzicht van alle mogelijkheden, arrangementen en kinderfeestjes.

Overnachten

De schattige witte dijkwoning is een voormalig boerderij uit 1882. Sjors en Mariska van De Zweth hebben de vakantiewoning volledig opgeknapt en de stijl van toen is zoveel mogelijk behouden gebleven. Het huis is ook compleet te huur voor families en groepen, er kunnen dan maximaal 6 volwassenen en 4 kinderen verblijven.

Openingstijden

Klik hier voor de openingtijden.

Let op: straatnaam de Zwet 1 wordt niet door alle navigatiesystemen ondersteund; voer dan Lange Wateringkade 52 in.

Verstuur een e-mail

Verstuur een mail naar De Zweth. Je bericht wordt na een klik op “Versturen” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Bezoek-Westland met jouw persoonsgegevens omgaat.

    Ik wil graag de nieuwsbrief van Bezoek Westland ontvangen