Sfeervolle plekjes voor een hapje en een drankje

foto: Marleen Brekelmans | Bijzonderplekje.nl

Van gezellig borrelen tot culinair dineren

Alle restaurants en cafés

Er is een verrassend rijk aanbod aan eet- en drinkgelegenheden in het Westland. In Naaldwijk, De Lier, ‘s-Gravenzande, Wateringen, Ter Heijde en Monster vind je leuke en gezellige restaurants en cafés. En vergeet natuurlijk niet de standtenten aan de Westlandse kust waar je hip tot en met oergezellig een hapje kunt eten.

Gezellige restaurants

Gezellig tafelen

In het Westland houden ze van goed eten. Of het nu om een lekkere dagschotel gaat in een eetcafé, mooie gerechten met streekproducten of de betere Franse keuken, er is volop keuze in de verschillende dorpskernen voor lunch of diner.

Leuke lunchrooms

Lunchrooms

Voor gezellig lunchen met een vriend of vriendin heb je geen excuus nodig. Ontdek op welke leuke plekjes je welkom bent voor de lunch.

Koffiebars

Bakkie doen?

Koffie, koffie, een lekker bakkie koffie! We kunnen niet alleen steeds minder zonder koffie, we drinken graag ook liever hele goede koffie. Wat fijn dat je op steeds meer plekken in het Westland terecht kunt voor een uitstekend bakkie.

Hippe hotspots

Hippe hotspots

Wil je echt een keer bijzonder uit eten in het Westland, dan wijzen wij je graag de weg. Hier wordt op een ambitieuze manier gekookt met mooie en verse producten. In een prachtig trendy interieur voel jij je hier helemaal thuis.

Restaurants op het strand

Eten op het strand

Bij enkele van de populaire stranden in het Westland vind je super gezellige restaurants met verrassend goede keukens. Kijk maar eens wat voor heerlijks er op hun seizoensmenu staat.

Terrassen

Terrasjesweer?

Terrasjesweer? Dan wil je ergens een verfrissend drankje drinken, een lekker hapje bestellen en gezelligheid om je heen hebben. Dit vinden wij leuke terrassen!

Knusse cafés

Knusse cafés

Na het werk gezellig rond een tafeltje of aan de bar en bijkletsen met je vrienden of familie. Kies voor een goed glas bier, een mooie wijn en het wordt nog gezelliger als er wat lekkere hapjes bij geserveerd worden.

Smakelijke streekproducten

Lekkers van dichtbij

Goede en gezonde voeding hoeft vaak niet van ver te komen. Het Westland staat bekend om de topkwaliteit streekproducten die er geteeld en gekweekt worden.

High Specials

Naast high-wine en high-tea is er nog zoveel meer lekkers in de aanbieding in de Westlandse horeca

Heerlijke High Specials

Kindvriendelijke eetlocaties

Uit eten met je kinderen is supergezellig. Je wilt wel dat er wat lekkers op de kaart staat voor kinderen en je wilt niet uren aan tafel. Wat zijn kindvriendelijke locaties om met je kids uit eten te gaan?

Kindvriendelijke eetlocaties

Smakelijke uitstapjes

Al die mooie streekproducten uit de eigen regio kun je niet alleen proeven, je kunt ze ook beleven. Er zijn verschillende manieren waarop je dat kunt ervaren.

Smakelijke uitjes