Hippe hotspots ontdekken

foto: Koffie bij de buren

Hip & trendy plekjes in het Westland

Hippe hotspots heb je niet alleen in de grote steden. Ook in het verrassende Westland. Wij hebben een paar moderne, unieke en trendy locaties voor je gevonden in de omgeving van Wateringen, Naaldwijk en ‘s-Gravenzande. Hier zijn ze helemaal bij de tijd. Van prachtig interieur tot bijzonder lekker eten. Geniet hier van een heerlijk diner, vlotte bediening en gemoedelijke sfeer.

Ontdek deze sfeervolle tentjes waar wij dol op zijn

Terras van strandtent Elements Beach met balinese parasol , teakhouten terrastafel en de zee in de achtergrond aan het Westlandse strand

Strandtent Elements Beach

Hippe en relaxte strandtent waar ze liefst plantaardig en duurzaam koken.

Lees meer

buitenterras van strandtent Bondi Beach Club in Monster in het Westland met gedekte tafels en een fraai Balinese teakhouten deur met snijwerk en uitzicht op zee

Bondi Beach Club

Strandtent Bondi Beach Club: waar alles en iedereen mag zijn, komen en gaan in een ongedwongen en ongekunstelde sfeer.

Lees meer

landgoed villa ockenburgh bezoek westland diner unieke locatie

Villa Ockenburgh

Villa Ockenburgh is een uniek! Geniet van een diner met lokale producten in het restaurant of kom met je gezin naar de nabijgelegen Kas voor een uitgebreide lunch.

Lees meer

Bar restaurant twee dames achter de bar non de lier

NON

NON heeft lekkere koffie, taartjes en sapjes. Kom heerlijk ontbijten en lunchen.

Lees meer

Triptyque restaurant Wateringen Westland Niven Kunz

Restaurant Triptyque

Restaurant Triptyque in Wateringen wordt gerund door Niven en Virginie. Chefkok Niven Kunz is een echte groentechef. Met passie voor lokale Westlandse producten en duurzaamheid tovert hij de meest prachtige gerechten. Een must-visit in het Westland!

Lees meer

buitenzijde van het pand van hotel-restaurant Unicum Elzenhagen in het Westland

Hotel-Restaurant Unicum Elzenhagen

4 Sterren Hotel-Restaurant Unicum Elzenhagen kenmerkt zich door de combinatie van traditionele uitstraling en hedendaagse luxe.

Lees meer

luchtfoto van de boerderij van Brasserie Oostgaag met het terras aan de voorzijde en de achterzijde van het pand in Midden-Delfland

Brasserie Oostgaag

Een modern ingericht restaurant in een oude boerderij met groot terras en unieke ruimtes voor bruiloft, verjaardag, diner of vergadering.

Lees meer