NON

NON BAR

Bij NON Bar in De Lier is alles huisgemaakt – vol passie én met producten uit het Westland. Bij deze mooie hotspot doen ze er alles aan om je volledig te ontzorgen. Je geniet hier van lekkere koffies, brunches, lunches en je kunt er ook heerlijk blijven hangen voor de borrel. NON zorgt ervoor dat je even op “mini vakantie” bent.

NON BAR is toegankelijk voor rolstoelen, maar heeft geen invalidentoilet.

NON EVENTS

Dag in dag uit verwondert NON gasten met te gekke evenementen. Of het nu gaat om catering of een event van A tot Z, NON doet het met passie en veel plezier! Van bedrijfsfeesten tot aan bruiloften, niks is te gek. Er wordt altijd gewerkt met verse, lokale producten en leveranciers. Daarnaast is het mogelijk om eigen producten te verwerken in het aanbod van NON.

SHACK

NON heeft ook een eigen foodtruck – de SHACK – die ingezet wordt op feestjes en partijen. Vanuit de SHACK worden binnen no-time de meeste lekkere burgers, lunches, gin tonics en koffietjes geserveerd voor groepen vanaf 50 personen. En dat allemaal bij op jouw eigen locatie in een informele sfeer.

NON BURGERSDIJK

Middenin de landelijke omgeving tussen De Lier en Maasland ligt een oase van gezelligheid: Boerderij Burgersdijk – het middelpunt van diverse events georganiseerd door NON. Deze sfeervolle historische boerderij (met prachtige tuin!) leent zich perfect voor verschillende evenementen zoals bruiloften, vergaderingen, brainstormsessies, kraamborrels, jubilea, afscheidsdiensten, verjaardagen of bedrijfsfeesten. Met de verschillende op maat gemaakte menu´s zorgt NON ervoor dat jouw gasten aan niets te kort komen!

NON Burgersdijk

SHOP

Heb jij binnenkort iets te vieren en wil jij dat jouw tafel gevuld is met allerlei lekkers? Laat je dan inspireren door de shop van NON. Je vindt er de lekkerste borrelbites, lunchplateaus, sweets en nog veel meer. Take-Away vanuit de NON BAR is ook mogelijk via de website. NON maakt bewuste keuzes en zich inzet voor een duurzame wereld en zal daarom kiezen, waar mogelijk, voor duurzame disposables of van recyclebaar materiaal.

“Lokale ondernemers verbinden met de gasten & de producten zo vers mogelijk bij de gasten op tafel zetten. We weten de herkomst, het proces en het verhaal van het product.”

Openingstijden

Maandag t/m zaterdag: 08.30 – 17.30 uur
Zondag: 09.30 – 17.30 uur

Verstuur een e-mail

Verstuur een mail naar NON | BAR | SHOP | EVENTS. Je bericht wordt na een klik op “Versturen” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Bezoek-Westland met jouw persoonsgegevens omgaat.

    Ik wil graag de nieuwsbrief van Bezoek Westland ontvangen