Groepsuitjes in het Westland

foto: BeachLine Beach & Events

Volop leuke doe-dingen voor actievelingen

Ontdek in het Westland allerlei in- en outdoor uitjes voor een vrijgezellenfeest, teambuilding of bedrijfsuitje. Beleef het op het strand en in of tussen de kassen. Ontdek de historie van het Westland, ga de uitdaging aan op het strand, heb plezier op de grootste indoor kartbaan van Europa of geniet van hilarische spellen in een kas! Combineer je uitje met een borrel of etentje bij gezellige eetgelegenheden.

Zoveel leuke groepsuitjes!

Op zoek naar een actief, gezellig of hilarisch groepsuitje met je vrienden, familie of collega’s. Het Westland heeft het allemaal!

Groepsuitjes op het strand

De ruimte op de Westlandse stranden wordt volop gebruikt voor leuke groepsuitjes. Denk aan blokarten, wingboarden, beachgames en nog veel meer. Heb jij zin in een gezellig dagje weg met vrienden of familie of zoek je leuke teambuilding activiteiten met je collega’s? Zoek niet verder!

Groepsuitjes op het water

De zee is niet alleen heerlijk om te zwemmen, maar ook om heerlijk actief en sportief te gebruiken. In het Westland kun je op zee volop in de weer; met golfsurfen, kitesurfen, en raften. Kom ook genieten!

Avonturen op het water

Typisch Westlandse uitjes

Het Westland staat bekend om de glastuinbouw en druiventeelt. Je kunt er dus ook niet omheen dat er veel te leren en te zien is. Ga naar het Westlands Museum en naar de Historische Druivenkwekerij Sonnehoeck voor rondleidingen, bijzondere weetjes en rondvaarten om alles over het Westland te weten te komen. Ze maken aantrekkelijke arrangementen voor grote groepen.

doorkijkje door een stenen poort op oude druivenkassen met groene deuren bij Historische Druivenkwekerij Sonnehoeck in het Westland

Historische Druivenkwekerij Sonnehoeck

Benieuwd naar het tuinpad van een echte tuinder, bezoek dan Historische Druivenkwekerij Sonnehoeck. De enige druivenkwekerij in Nederland met de status van Rijksmonument.

foto van een expositie over de geschiedenis van het Westland in het Westlands Museum in het Westland

Westlands Museum

Beleef de geschiedenis in de vaste expositie van het Westlands Museum: van de Romeinse tijd, de Middeleeuwen en de 18e eeuw naar anno nu.

Typisch Westlandse uitjes

Het Westland staat bekend om de glastuinbouw en druiventeelt. Je kunt er dus ook niet omheen dat er veel te leren en te zien is. Ga naar het Westlands Museum en naar de Historische Druivenkwekerij Sonnehoeck voor rondleidingen, bijzondere weetjes en rondvaarten om alles over het Westland te weten te komen. Ze maken aantrekkelijke arrangementen voor grote groepen.

Uitdagende groepsactiviteiten

Wil jij jezelf graag eens testen als het gaat om durf of uithoudingsvermogen, boek dan samen met je vrienden of familie 1 van deze spannende groepsuitjes.

Uitdagende groepsactiviteiten

Groepsuitjes op wielen

Rollend door het Westland … Dat kan 7 x anders! Van blokart tot Eend en van step tot skates. We hebben verschillende opties voor je op een rij gezet. Rrrrollen maar!

Indoor activiteiten

Ook indoor is er van alles te doen in het Westland voor grote groepen. Dat komt mooi uit, want ondanks dat het Westland in Nederland de meeste zonuren heeft per jaar, kan het weer je soms verrassen. Kijk hier voor toffe activiteiten binnen.

Indoor uitjes

Groepsuitjes in een kas

Een bezoek aan de fascinerende wereld van de glastuinbouw is een leuk en leerzaam groepsuitje.

Groepsuitje in een kas

Paardrijden

Uniek aan het Westland is dat je niet alleen binnen, maar ook op het strand mag paardrijden. Pal aan de kust kun je terecht met je eigen paard of je kunt er een paard huren.

Paardrijden

(Mini)golfen

Ben je gek van golfen of wil je het leren spelen, dan kun je in Midden-Delfland terecht op de eerste Pay & Play-baan van Nederland. Of kies voor gezellig minigolfen met de kids, zowel buiten als binnen mogelijk.

Zwemmen

Op een warme dag is het heerlijk om in het water af te koelen. In Westland zijn er zwembaden, recreatieplassen en is er natuurlijk de zee! Wij helpen je op weg naar het water.

Zwemmen in het Westland

Trek gekregen na alle uitdaging?

Als je de hele dag op pad bent , dan wil je natuurlijk ook ergens lekker kunnen ontspannen en genieten van een hapje en een drankje. Bekijk hier waar je terecht kan in het Westland!

Eten en drinken

Er is een verrassend rijk aanbod aan eet- en drinkgelegenheden in het Westland. Zowel in de verschillende dorpskernen als op het strand.

Lees meer

Trek gekregen na alle uitdaging?

Als je de hele dag op pad bent, dan wil je natuurlijk ook ergens lekker kunnen ontspannen en genieten van een hapje en een drankje. Bekijk hier waar je terecht kan in het Westland!

Eet- en drinkgelegenheden