Groepsuitjes in het Westland

foto: Eendentours Westland

Volop leuke doe-dingen voor actievelingen

Ontdek in het Westland allerlei in- en outdoor uitjes voor een vrijgezellenfeest, teambuilding of bedrijfsuitje. Beleef het op het strand en in of tussen de kassen. Ontdek de historie van het Westland, ga de uitdaging aan op het strand, heb plezier op de grootste indoor kartbaan van Europa of geniet van hilarische spellen in een kas! Combineer je uitje met een borrel of etentje bij gezellige eetgelegenheden.

Zoveel leuke groepsuitjes!

Op zoek naar een actief, gezellig of hilarisch groepsuitje met je vrienden, familie of collega’s. Het Westland heeft het allemaal!

Groepsuitjes op het strand

Groepsuitjes op het strand

De ruimte op de Westlandse stranden wordt volop gebruikt voor leuke groepsuitjes. Denk aan blokarten, wingboarden, beachgames en nog veel meer. Heb jij zin in een gezellig dagje weg met vrienden of familie of zoek je leuke teambuilding activiteiten met je collega’s? Zoek niet verder!

Groepsuitjes op het water

Avonturen op het water

De zee is niet alleen heerlijk om te zwemmen, maar ook om heerlijk actief en sportief te gebruiken. In het Westland kun je op zee volop in de weer; met golfsurfen, kitesurfen, en raften. Kom ook genieten!

Typisch Westlandse uitjes

Het Westland staat bekend om de glastuinbouw en de historie hiervan. Je kunt er dus ook niet omheen dat er veel te leren en te zien is. Ga naar het Westlands Museum voor rondleidingen, bijzondere weetjes en rondvaarten om alles over het Westland te weten te komen. Of stap aan boord van de Westland Safari om de Big Five te spotten. Bij Tomatoworld leer je alles over innovatie en de tomatenteelt. Of combineer een bezoek aan een kas met een fietstocht met Bakkie Fietsen!

Kruidien

Workshops en kruidenwandelingen over het herkennen van, werken met en verwerken van wildpluk en geneeskrachtige kruiden.

voorzijde van het gebouw en de oprit van het westlands museum in het westland

Westlands Museum

Vaste collectie over de geschiedenis van het Westland en de glastuinbouw, incl. wisseltentoonstellingen, prachtige historische tuin en speelzolder voor kinderen.

tomatenkas bij Tomatoworld met rode infozuilen en tomatenplanten in een kas in Honselersdijk in het Westland

Tomatoworld

Belevingscentrum over tomaten en de dynamische, innovatieve wereld van de Nederlandse glastuinbouw.

rode fiets met een houten kratje (bakkie) voorop met daarin Westlandse groenten bij Bakkie Fietsen in het Westland

Bakkie Fietsen

Fietsen met een 'bakkie', langs kwekers en kom thuis met een heerlijke 'bakkie' vol Westlandse groenten en fruit.

Typisch Westlandse uitjes

Het Westland staat bekend om de glastuinbouw en druiventeelt. Je kunt er dus ook niet omheen dat er veel te leren en te zien is. Ga naar het Westlands Museum en naar de Historische Druivenkwekerij Sonnehoeck voor rondleidingen, bijzondere weetjes en rondvaarten om alles over het Westland te weten te komen. Ze maken aantrekkelijke arrangementen voor grote groepen.

Uitdagende groepsactiviteiten

Uitdagende groepsactiviteiten

Wil jij jezelf graag eens testen als het gaat om durf of uithoudingsvermogen, boek dan samen met je vrienden of familie 1 van deze spannende groepsuitjes.

Groepsuitjes op wielen

Uitjes op wielen

Rollend door het Westland … Dat kan 7 x anders! Van blokart tot Eend en van step tot skates. We hebben verschillende opties voor je op een rij gezet. Rrrrollen maar!

Indoor activiteiten

Indoor uitjes

Ook indoor is er van alles te doen in het Westland voor grote groepen. Dat komt mooi uit, want ondanks dat het Westland in Nederland de meeste zonuren heeft per jaar, kan het weer je soms verrassen. Kijk hier voor toffe activiteiten binnen.

Groepsuitjes in een kas

Een bezoek aan de fascinerende wereld van de glastuinbouw is een leuk en leerzaam groepsuitje.

Groepsuitje in een kas

Paardrijden

Paardrijden

Uniek aan het Westland is dat je niet alleen binnen, maar ook op het strand mag paardrijden. Pal aan de kust kun je terecht met je eigen paard of je kunt er een paard huren.

(Mini)golfen

(Mini)golfen

Ben je gek van golfen of wil je het leren spelen, dan kun je in Midden-Delfland terecht op de eerste Pay & Play-baan van Nederland. Of kies voor gezellig minigolfen met de kids, zowel buiten als binnen mogelijk.

Trek gekregen na alle uitdaging?

Als je de hele dag op pad bent , dan wil je natuurlijk ook ergens lekker kunnen ontspannen en genieten van een hapje en een drankje. Bekijk hier waar je terecht kan in het Westland!

strandtent westland kust

Eten en drinken

Er is een verrassend rijk aanbod aan eet- en drinkgelegenheden in het Westland. Zowel in de verschillende dorpskernen als op het strand.

Read More

Trek gekregen na alle uitdagingen?

Als je de hele dag op pad bent, dan wil je natuurlijk ook ergens lekker kunnen ontspannen en genieten van een hapje en een drankje. Bekijk hier waar je terecht kan in het Westland!

Eet- en drinkgelegenheden