Bakkie Fietsen is een nuttige en gezonde fietsroute om het Westland te verkennen. Je gaat uiteraard niet met lege handen naar huis, maar met een eigen gevulde ‘bakkie’ met Westlandse streekproducten.

Bakkie Fietsen

Gewapend met een ‘bakkie’ op je fiets, kom je langs diverse kwekers die je alles vertellen over de ins en outs van hun bedrijf. Ook krijg je natuurlijk een heerlijk vers streekproduct mee dat je in je bakkie stopt. Aan het eind van de dag heb je dus een vol mandje met heerlijke en verse producten.

“Dit is leuk voor iedereen die het Westland op een sportieve manier van dichtbij wilt bekijken.”

Wat is mogelijk?

Je kunt al deelnemen met een groep vanaf 10 personen tot maximaal 60 personen. Er worden vier verschillende opties gegeven, uiteenlopend van tochten van 2 tot 4,5 uur. Alle opties kunnen aangevuld worden met een lunch.

Een gevuld bakkie!

Er is ook de mogelijk om een gevuld Bakkie Westland apart te bestellen. Leuk om cadeau te doen of lekker voor jezelf. Kijk op de website van Bakkie Fietsen voor meer informatie.

Openingstijden

Je kunt Bakkie Fietsen reserveren via de website.

Verstuur een e-mail

Verstuur een mail naar Bakkie Fietsen. Je bericht wordt na een klik op “Versturen” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Bezoek-Westland met jouw persoonsgegevens omgaat.

    Ik wil graag de nieuwsbrief van Bezoek Westland ontvangen