Tomatoworld is sinds 2008 hét belevingscentrum dat de dynamische en innovatieve wereld van de Nederlandse glastuinbouw zichtbaar maakt aan de hand van de tomaat.

Tomatoworld

Bezoekers worden bewust gemaakt hoe de gezonde en smaakvolle producten op een duurzame wijze worden geteeld. Je kunt zien en ervaren wat er allemaal gedaan wordt om mooie, smaakvolle producten te telen en hoe technische innovaties hierbij helpen. De echte beleving vind je in ons Fieldlab voor data gedreven telen waar meer dan 52 verschillende tomatenrassen worden geteeld met sensoren en camera’s volgens het Growing Plant Empowerment concept.

Je kunt het aangename klimaat in de kas voelen en… natuurlijk de tomaten proeven.

Plan een bezoek

Je zult versteld staan hoe de gezonde en smaakvolle producten op een duurzame wijze worden geteeld. Leer de Nederlandse glastuinbouwsector kennen tijdens een rondleiding in het Xperience Center!

Huur de locatie

Wist je dat de locatie van uw event of vergadering bepalend is voor het resultaat dat u wilt bereiken? Tomatoworld is zo’n locatie: inspirerend en uniek!

Tomatoworld is deels geschikt voor rolstoelen. De kas helaas binnenkort niet meer i.v.m. een hygienesluis die niet te betreden is met een rolstoel. Ze beschikken wel over een invalidetoilet.

Openingstijden

Voor direct persoonlijk contact kun je dagelijks bellen tussen 08:30 uur en 17:00 uur.

Verstuur een e-mail

Verstuur een mail naar Tomatoworld. Je bericht wordt na een klik op “Versturen” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Bezoek-Westland met jouw persoonsgegevens omgaat.

    Ik wil graag de nieuwsbrief van Bezoek Westland ontvangen