Makani Beach

Bij Makani Beach ben je welkom voor een lekker ontbijt, een goede lunch of een heerlijk diner. Ze hebben een mooi assortiment wijnen, speciaalbieren en cocktails om te genieten van een heerlijk diner of een borrel op het strand.

Niks mooiers dan genieten van een mooie zonsondergang met een lekker drankje in de hand.

Makani Beach is de perfecte locatie om je verjaardag of bruiloft te vieren. Ook zakelijke evenementen worden een unieke beleving op het strand. Zeker in combinatie met een workshop bij Dreams Events.

Ter Heijde

Makani Beach is te vinden op het strand van Ter Heijde. Strandopgang Karel Doormantrap, rechtsaf, naast Dreams Surfschool. Ter Heijde ligt in Het Westland, halverwege tussen het strand van Hoek van Holland en Scheveningen in. Ter Heijde is een rustig onontdekt vissersdorpje waar je nog gratis parkeert en je de ruimte hebt op het strand. En dat in de Randstad.

Rolstoelvriendelijk

Makani Beach is ook per rolstoel of met kinderwagen te bereiken. Vanaf de trap ligt er een betonpad over het zand heen naar onze entree. De entree kan rolstoelvriendelijk gemaakt worden door het toevoegen van een lat. Zij doen dit graag voor je.
De trap kun je ontwijken door via het fietspad bovenlangs naar de strandopgang te lopen.

Handig om te weten

  • In de dames WC is er een verschoningsplek voor baby’s.
  • Er staan altijd bakjes water voor de hondjes klaar.
  • We hebben een leuk speeltoestel buiten het paviljoen en binnen een complete speelhoek.

Openingstijden

Met goed weer zijn we elke dag open vanaf 10 uur. Twijfel je of we open zijn? Bel ons gerust!

Verstuur een e-mail

Verstuur een mail naar Makani Beach. Je bericht wordt na een klik op “Versturen” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Bezoek-Westland met jouw persoonsgegevens omgaat.

    Ik wil graag de nieuwsbrief van Bezoek Westland ontvangen