Bij Brasserie Mirell, in het sfeervolle centrum van Naaldwijk, start je je dag goed met een uitgebreid ontbijt, een heerlijke lunch tussendoor of een smaakvol diner.

Brasserie Mirell

Brasserie Mirell ligt gelegen in het centrum van Naaldwijk. Waan je in Franse sferen met het ‘Frans Ontbijt’ of word luxe wakker met ‘Een Goede Morgen’. Een uitgebreid ontbijt met luxe broodvariaties, ei, spek, kaas, boerenham, jam, koffie of thee en versgeperste jus d’orange.

Tijdens de lunch geniet je hier van verschillende rijkelijk belegde broodjes. Een van de specialiteiten van het huis is wel de ‘De Sandwich Kip’! Het proberen waard.

De kippengrill

Naast ontbijt en lunch, kun je hier natuurlijk overheerlijk dineren. Diverse vlees-, vis- en vegetarische gerechten vullen de menukaart. Zo is er een echte kippengrill met heerlijke verse sappige kip. Of trap af met een uitgebreide proeverij om te delen, gevolgd door een smakelijke gegrilde zalmfilet met mosterd-dillesaus. En sluit je diner af met één van de verrukkelijke desserts.

Beste terras van de regio

En als het zonnetje schijnt is het genieten op het gezellige terras. In 2016 is het terras van Brasserie Mirell uitgeroepen tot beste terras van de regio (volgens het Algemeen Dagblad). Laat je verrassen bij Mirell!

Openingstijden

Maandag tot en met zaterdag vanaf 09.00 en zondag vanaf 12.00 uur.

De keuken is tot 21.00 uur geopend. Voor een drankje kun je ook na 21.00 uur komen, ze sluiten afhankelijk van de drukte.

Verstuur een e-mail

Verstuur een mail naar Brasserie Mirell. Je bericht wordt na een klik op “Versturen” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Bezoek-Westland met jouw persoonsgegevens omgaat.

    Ik wil graag de nieuwsbrief van Bezoek Westland ontvangen