Strandtent Elements Beach in ‘s-Gravenzande is de plek waar je zo vanaf het strand naar binnen loopt. De uitstraling is Balinees, vintage, hippie, bohemian en gewoon heel erg relaxed.

Strandtent Elements Beach

Het (plant)aardige? Bij Elements hebben ze de voorkeur om vooral te koken met plantaardige en duurzame producten. Natuurlijk hebben ze nog wel gerechten met dierlijke ingrediënten, maar hierbij kiezen ze dan ten alle tijden voor een biologische variant. Om jullie te verrassen met nieuwe creaties, experimenteren ze graag met hun BBQ smoker.

Iets te vieren?

Met je voeten in het zand de mooiste momenten van het leven vieren? Je collega’s zien ploeteren tijdens actieve en creatieve strandactiviteiten? BBQ’en of borrelen met familie of vrienden? Ze beschikken over een ruime serre met veel daglicht met een eigen bar en toiletten.

Fun op het strand

Maar er is meer! Bij Elements Beach kun je ook de fijne surfkneepjes leren, shoppen in de beachshop of ultiem ontspannen in de hottub.. Smash een volleybal over het net, jut het strandschoon en flow yoga brengt je ’s ochtends of bij zonsondergang in balans. En heb je zin in een volledig verzorgde stranddag met allerlei strandactiviteiten dan ben je hier ook aan het goede adres! Regelmatig zijn er spontane muziekoptredens, kampvuursessies en intieme festivals. Houd de agenda in de gaten!

Openingstijden

Strandtent Elements Beach is van maart t/m oktober dagelijks geopend vanaf 10.00 uur tot 22.00 uur. Bij regenachtig weer weleens gesloten, bij twijfel kun je bellen.

Verstuur een e-mail

Verstuur een mail naar Strandtent Elements Beach. Je bericht wordt na een klik op “Versturen” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Bezoek-Westland met jouw persoonsgegevens omgaat.

    Ik wil graag de nieuwsbrief van Bezoek Westland ontvangen