Smakelijke streekproducten uit het Westland

foto: Druivenkwekerij Sonnehoeck

Lekkers van dichtbij: streekproducten uit eigen streek

Je hoeft in het Westland niet ver te zoeken om mooie streekproducten tegen te komen. Ze worden er geteeld en gekweekt door gepassioneerde tuinders en uiteindelijk komen ze bij jou op je bord terecht. Tenminste, als je deze verkooplocaties of stalletjes langs de weg hebt ontdekt! Het zijn er best veel en wij vertellen je graag bij welke bijzondere Westlandse locaties je terecht kan waar ze je kunnen vertellen over het maken van en/of koken met Westlandse streekproducten.

Syl’s Puur Genieten

Ambachtelijke, huisgemaakte en smaakvolle streekproducten.

Lees meer

bijenkassen van Natuurlijk Westland in het Westland

Natuurlijk Westland

Sfeervolle winkel die het nut en noodzaak van bijen en hun natuurlijke producten onder de aandacht brengt.

Lees meer

5x bijzondere stalletjes langs de weg in Westland

Westlandse kwekerijen en een bakkerij die mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt aan werk helpen, soms als vrijwilliger, soms als tussenstap naar een vaste baan. Dit zijn 5 zorglocaties in het Westland.

Lees meer

oude druivenkas van Druivenkwekerij Nieuw Tuinzight met een lange blauw-groene houten tafel en druivenstruiken die links en rechts groeien onder het glas van de kas in het Westland

Druivenkwekerij Nieuw Tuinzight

Vierde generatie kwekers van biologisch-dynamische Westlandse tafeldruiven.

Lees meer

trossen met rijpe rode tomaten hangend aan een tomatenplant in een kas in het Westland

Soepfietsen in het Westland

Soepfietsen? Fiets verse ingrediënten bij elkaar met de leukste soepfietsroutes voor een tomatensoep, courgettesoep of pompoensoep!

Lees meer

doorkijkje door een stenen poort op oude druivenkassen met groene deuren bij Historische Druivenkwekerij Sonnehoeck in het Westland

Historische Druivenkwekerij Sonnehoeck

Benieuwd naar het tuinpad van een echte tuinder, bezoek dan Historische Druivenkwekerij Sonnehoeck. De enige druivenkwekerij in Nederland met de status van Rijksmonument.

Lees meer