Stel je vraag aan een Westland Expert

foto: Monumentaal Westland

Dit zijn onze experts

Bezoek Westland wil graag dat jouw bezoek aan Westland een bijzondere ervaring is. Daarom introduceren we de ‘Westland Expert’. Deze vrijwilligers delen tips & weetjes over de Westlandse kust, bloemen, food, wandelen, kitesurfen of één van de andere expertises op deze pagina. Heb je een vraag over je bezoek aan Westland? Stel deze aan één van onze Westland Experts.

Danny Taheij natuurfotograaf westland

Danny Taheij

Danny is een geweldige natuurfotograaf met een passie voor de Westlandse kust. Hij beantwoordt graag jouw vraag betreft de flora en fauna langs de kust.

Read More


Marc de Munnik

Marc heeft een grote passie voor kitesurfen. Als het even waait is hij aan de kust te vinden. Hij beantwoordt graag al jouw vragen over kitesurfen in Westland.

Read More


Aad Verduijn

Aad Verduijn is dé expert op het gebied van glastuinbouw. Vol enthousiasme beantwoordt hij jouw vraag over alles wat met kassen te maken heeft.

Read More


Anita Vermeul-Ton

Als geboren tuindersdochter zijn de bloemen er bij Anita met een paplepel ingegoten. Ze beantwoordt graag jouw vragen over haar passie: bloemen!

Read More


Arjen van Geest

Arjen is een echte Lierenaar en zoals vele opgegroeid in een tuindersgezin. Hij beantwoordt graag jouw vraag over De Lier.

Read More


Gerard Witkamp

Gerard woont al heel zijn leven in Naaldwijk. Hij is zelfs nog nooit verhuisd! Met trots beantwoordt hij graag jouw vraag over zijn dorp.

Read More


Gustaaf van Gaalen

Gustaaf is dé expert op het gebied van historie van Westland. Hij weet (bijna) alles over de geschiedenis van onze regio en beantwoordt graag jouw vraag.

Read More


Jos van der Wilk

Jos van der Wilk geniet al heel zijn leven van het dorp Poeldijk. Wil je weten wat hier te doen is? Hij beantwoordt graag jouw vraag!

Read More


Kees Kornaat

Kees heet als groot vaarliefhebber zowat elke vaart en sloot in Westland en omstreken bevaren. Stel jouw vraag over varen en vaargebieden.

Read More


Manon van der Ende

Manon is een echte foodliefhebber en weet precies waar je lekker en gezond kunt vinden. Ze beantwoordt graag jouw vragen over food in Westland.

Read More


Marjoke van Arnhem-van Baalen

Marjoke is een echte fietsliefhebber en kent vele fietspaden op haar duimpje. Ze beantwoordt graag jouw vraag over fietsen in Westland.

Read More


Jan van Geest

Jan van Geest is dé expert op het gebied van de (historische) druiventeelt. Hij beantwoordt graag jouw vraag over zijn trots: de Westlandse Druif.

Read More