Arjen van Geest

foto:

Arjen is een echte Lierenaar en zoals velen opgegroeid in een tuindersgezin. Nog steeds is hij, samen met zijn eigen gezin, veel in De Lier te bekennen en hij kent het dorp op zijn duimpje!

Over Arjen

Sinds 1967 – ruim 50 jaar dus – leef ik in De Lier en omgeving. De Lier is een van de dorpskernen van Westland en een boeiend gebied om in te verblijven en te zijn! Mijn vrouw en kinderen (tieners) trekken er al jaren regelmatig op uit om te ontspannen, maar ook om inspiratie op te doen. Maak De Lier deel van je ontdekkingstocht door Westland!

Over De Lier

De Lierse samenleving heeft al eeuwen veel te bieden – de oudere en de jongere generaties zorgen hier samen voor. Vrijwilligers en ondernemers in het midden- en kleinbedrijf, maar ook enkele grote bedrijven, leven en werken samen en brengen als het ware ‘muziek’ in ons gebied. In De Lier valt dus door het hele jaar heen genoeg te ervaren: zien, proeven, ruiken, horen en voelen. Kom en ontdek De Lier: wandelend, fietsend of varend met de boot, maar met de auto kan natuurlijk ook.

Geniet in het dorpscentrum van De Lier. Speel in de speeltuin van recreatieterrein ‘Park De Lierhout’. Rust uit en/of zwem in natuur- en recreatiegebied Het Kraaiennest. Verwonder je over het landschap, al varende tussen de polders via de waterwegen De Breede Lee, het Zwethkanaal of de Blakervaart. Bewonder de kunst en de tentoonstellingen in onze musea: de Timmerwerf en het Schaatsmuseum. En verbaas je over de windmolens in de omgeving.

Wilt u hier overnachten? Ook daar heeft de Lier een aantal mogelijkheden voor!

Vraag over De Lier

Heeft u na het bekijken en lezen nog vragen over het dorp De Lier? Klik (hierboven) op de button ‘Stel je vraag’ en e-mail me vervolgens uw vraag (vrijblijvend, uiteraard). U ontvangt z.s.m. antwoord.

Hartelijk welkom!

Stel je vraag