The City ‘Food & Fun’ is het grootste all-in-one Entertainment Center van Zuid-Holland. Voor elke groep en elke gelegenheid zijn er spectaculaire activiteiten te vinden in het filmdecor van The City.

The City ‘Food & Fun’

Voor ‘food & fun’ kom je naar The City, de meest spectaculaire stedentrip die je ooit zult maken.

Versla elkaar op de unieke minigolf in ons stadspark. In de metro van The City, kun je bowlen met spectaculaire special effects. Speel een potje Jeu de Boules of kijk hoe vaak je elkaar kunt raken tijdens lasergamen. Overal in The City zijn prachtige decors te vinden voor unieke foto’s zodat jullie trip naar The City voor eeuwig vastgelegd kan worden.

Jouw personeelsfeestje, vrijgezellenfeest, teamuitje of kinderfeestje wordt gegarandeerd een groot succes. Profiteer van Combi Deals, dus combineer activiteiten, reserveer een tafel in de horeca en zij regelen het ultieme uitje in The City!

Voor feesten en uitjes van groepen groter dan twintig maken ze graag een arrangement op maat. Mail je wensen en ontvang binnen 24 uur een offerte.

The City Food & Fun is toegankelijk voor rolstoelen en beschikt over een invalidentoilet.

Openingstijden

Dinsdag: 17:00 – 22:00 uur
Woensdag: 13:00 – 22:00 uur
Donderdag:  17:00 – 22:00 uur
Vrijdag: 14:00 – 22:00 uur
Zaterdag: 12:00 – 22:00 uur
Zondag: 12:00 – 22:00 uur

Maandag gesloten

Verstuur een e-mail

Verstuur een mail naar The City Food & Fun. Je bericht wordt na een klik op “Versturen” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Bezoek-Westland met jouw persoonsgegevens omgaat.

    Ik wil graag de nieuwsbrief van Bezoek Westland ontvangen