Kom frambozen en ander fruit plukken bij Plukkerij Framblij: laat al je fram-boosheid achter je om ter plekke weer fram-blij te worden!

Plukkerij Framblij

Zowel voor volwassenen als voor kinderen is het heerlijk en (ont)spannend om zelf sappige frambozen te plukken. Ze groeien overal, zijn groot en rood en je krijgt er zin in. Waar ooit de overgrootvader van Dirk-Jan Bruinsma; Janus Boon in 1929 een druiven-eetgelegenheid begon, is nu door zijn achterkleinzoon een Plukkerij gestart met diverse soorten onbespoten zacht fruit.

Zelf plukken

De frambozen op de Plukkerij kunnen vanwege de teelt in de kas bijna het jaar rond geplukt worden en daarnaast zijn er diverse seizoensgebonden fruit soorten, zoals aardbeien, druiven, kersen, bramen, appels, peren, enzovoorts. Meer dan 10 fruitsoorten dus, maar nu ook groente! En er valt van alles te beleven. Zo zijn er diverse speelplekjes voor kinderen en een Theeschenkerij om even uit te rusten. De diertjes kunnen geknuffeld worden en op het paardje kan je een rondje rijden!

Op Facebook wordt steeds vermeld welk fruit er is. Het zelf plukken is een avontuur, de vruchten zijn versgezond en vol antioxidanten. Alles wordt onbespoten en zo milieuvriendelijk mogelijk geteeld met veel liefde. Kinderen, opa’s, oma’s en ouders krijgen weer allemaal een mandje om de hals, een schaartje in de hand en plukken maar!

Bij Framblij kan er de hele vakantie door, dagelijks van 10:00 tot 12:00 uur fruit geplukt worden (muv van de dinsdagen en zondagen dan is de plukkerij gesloten). Wel moet er nu gereserveerd worden om drukte te vermijden, dat kan via de website. De kinderen krijgen een emmertje om de nek, een doosje met schaartje en plukken maar. Je betaalt voor wat je plukt!

De Theeschenkerij

Tijdens de pluktijden is de Theeschenkerij geopend voor thee uit eigen tuin (of koffie), frambozenijsjes en een versgebakken frambozentaartjes. De thee is regelmatig thee van kruiden uit eigen tuin. Zoek een lekker plekje in de Theetuin, de Druivenserre of buiten in de Boomgaard.

Plukkerij Framblij is toegankelijk voor rolstoelen en heeft een invalidentoilet.

Openingstijden

Plukkerij Framblij is geopend van half mei t/m oktober op:

Maandagmorgen 10-12 uur
Woensdagmiddag 14-16 uur
Vrijdagmorgen 10-12 uur
Zaterdagmorgen 10-12 uur

Schoolvakanties
De openingstijden worden verruimd in de schoolvakantie. Dan kun je elke morgen (behalve dinsdag en zondag) van 10 tot 12 uur plukken op vier tijdslots: 9.30-10.00-10.30-11.00 uur. Reserveren kan via de site van Plukkerij Framblij.

Verkoopstalletje
Het verkoopstalletje is elke dag open van 8.00-20.00 uur.

Plukkerij Framblij is gesloten van november tot aan half mei. In die periode is alleen het verkoopstalletje open.

Verstuur een e-mail

Verstuur een mail naar Plukkerij Framblij. Je bericht wordt na een klik op “Versturen” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Bezoek-Westland met jouw persoonsgegevens omgaat.

    Ik wil graag de nieuwsbrief van Bezoek Westland ontvangen