In de groene omgeving van Het Westerhonk is van alles te doen, te zien, te koop en te beleven. Kom naar de leuke activiteiten en evenementen.

Het Westerhonk

Het Westerhonk is een bijzondere plek waar mensen met en zonder verstandelijke beperking wonen, werken, leren en recreëren. Het woonzorgpark is locatie ’s Heeren Loo en ondersteunt mensen met een verstandelijke beperking. Ze hebben hier hun huis, werk en besteden hier hun vrije tijd. Daarnaast maakt Het Westerhonk ontmoeting en verbinding mogelijk tussen mensen met en zonder verstandelijke beperking.

Iedereen, met of zonder verstandelijke beperking is van harte welkom!

Recreëren bij Het Westerhonk

Op Het Westerhonk (Vijverweg 2 in Monster) van alles te doen en te beleven! Ook voor recreanten zijn er leuke activiteiten om te doen. Het Westerhonk organiseert namelijk festiviteiten, zoals het Groentekistfestival bij Belevingstuin De Bosroos, het zomerfeest, een plantenmarkt of kofferbakverkoop. Daarnaast is er een natuurspeeltuin en een prachtige stinsentuin vol bloemen en planten. Je kunt met de Boswachters op Buurtsafari of met dieren knuffelen op Duinboerderij Willemshoeve. Je kunt ook lekker voetballen op het Cruyff Court, dit is vrij toegankelijk voor iedereen!

Restaurant Samen

Bij Samen (Vijverweg 11 in Monster) kun je genieten van een lekkere kop koffie, lunch of een drankje. Of het nu gaat om een salade, een belegd broodje, een kop verse soep of een heerlijke cappuccino of kopje thee met een lekkernij gemaakt door de Koekenbakkers. Neem plaats aan de gezellige stamtafel, kies een tafeltje aan het raam of ga heerlijk buiten zitten op het terras aan de vijver.

Fietsroutes

Over Het Westerhonk lopen mooie fietsroutes, bijvoorbeeld deze fietsroute van route.nl langs Ter Heijde, Monster en ’s-Gravenzande.

Openingstijden

Restaurant Samen is geopend op maandag t/m vrijdag van 9.30 uur tot 15.30 uur, zaterdag van 9.30 uur tot 14.30 uur en zondag van 10.00 uur tot 14.00 uur.

Verstuur een e-mail

Verstuur een mail naar Het Westerhonk / Restaurant Samen. Je bericht wordt na een klik op “Versturen” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Bezoek-Westland met jouw persoonsgegevens omgaat.

    Ik wil graag de nieuwsbrief van Bezoek Westland ontvangen