De Tuinderij is een recreatieve feestlocatie die hilarische activiteiten aanbiedt. Het ligt gelegen in een oase van rust, midden in de polder en langs het water. Deze unieke locatie is geheel in jaren ’60 stijl ingericht. Dé locatie voor uw team of bedrijfsuitje, familie-uitje, groepsuitje, verjaardag of jubileum.

De Tuinderij: unieke activiteiten

Ben je op zoek naar iets unieks? Er zijn allerlei activiteiten te combineren, zoals: Plankgas door de Kas, Waar is de Mol?, Levend Tafelvoetbal, Wc-Pot Race, Touwdouwen (i.p.v. touwtrekken), Zweefbalspel, 4 op ‘n rij Ballenrace, Voetdarts en Sumo-Worstelen. Ook zijn er Solex en E-kickbike Tours te boeken, rondvaarten te maken met een ‘Westlandse schuit’ en Volkswagen Kevers te huur voor een prachtige rondrit door het Westland.

De huiskamers

De Tuinderij heeft vijf huiskamers met aansluitende terrassen, geheel in een herkenbare jaren ‘60 stijl. In combinatie met één of meerdere activiteiten, kunnen de huiskamers worden gebruikt voor bijvoorbeeld een bedrijfsfeest of verjaardag.

Evenementen

Zonder boeking kun je terecht op één van de Westlandse middagen met live muziek. Deze worden meerdere keren per jaar georganiseerd. De evenementen van De Tuinderij vind je in de agenda.

Openingstijden

De Tuinderij is dinsdag t/m zondag geopend voor reserveringen. De openingstijden zijn afhankelijk van geboekte uitjes en/of feesten.

Telefonische bereikbaar:
Maandag t/m vrijdag: 09:00 uur – 12:00 uur & 13:00 uur – 17:00 uur

Verstuur een e-mail

Verstuur een mail naar De Tuinderij. Je bericht wordt na een klik op “Versturen” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Bezoek-Westland met jouw persoonsgegevens omgaat.

    Ik wil graag de nieuwsbrief van Bezoek Westland ontvangen