Regen? Dit kan je doen in het Westland!

foto: Strandpark Vlugtenburg

Regent het? Dit zijn de leukste indoor uitjes in het Westland!

Is het geen goed weer? Gaat het regenen? Geen zorgen, hier kan je terecht voor de leukste indoor activiteiten en hou jij het droog! Tenzij je natuurlijk een dagje gaat zwemmen :). Tijdens de winter kan je uitstekend in het Westland op pad met de (klein)kinderen. Je kan een kas bezoeken, een pannenkoek eten en terecht voor allerlei toffe indoor activiteiten. Dus, zit het weer even niet zo mee? Kijk dan hier voor de leukste uitjes voor het hele gezin!

Gezellige familie-uitjes

Indoor activiteiten

Karten, bowlen, lasergamen, zwemmen, fruit plukken? Het kan allemaal als het even wat minder goed weer is. De kinderen zullen zich heerlijk kunnen uitleven en kijken erna terug op een geslaagde vakantiedag! Zin in een leuke dag uit, kijk dat naar deze indoor activiteiten. Geschikt voor de hele familie!

5 uitjes voor kinderen in een kas

Uitjes in een kas

Een kas bezoeken is voor kinderen (en vast ook voor jou!) heel leerzaam. Zo zien ze hoe groenten en fruit worden gekweekt en wat er allemaal bij komt kijken om een plant te laten groeien. In het Westland ben je welkom bij een aantal kwekers. Hier vertellen ze je alles over hun trots!

Naar de bioscoop of naar het theater?

Naar Westland Theater de Naald

Gezellig een middagje naar de bios? Dat kan in Naaldwijk in het Westland Theater de Naald. Een heel gezellige bioscoop mét theater. Kijk dus vooral in de agenda voor cabaret, muziek en theater voor jong en ouder.

Musea & cultuur

Naar musea

Tussen de kassen van het Westland is veel kunst en cultuur te vinden: musea die de geschiedenis van ons gebied laten zien, typische Westlands culturele evenementen en ateliers en galeries. Ook kids-proof!

Samen zwemmen

Naar de zwembaden
Buiten zwemmen zit er nu even niet in 🙂 Maar neem lekker een duik in de verwarmde zwembaden van De Boetzelaer of zwembad de Hoge Bomen.

Kindvriendelijke eetlocaties

Kindvriendelijke eetlocaties

Uit eten met je kinderen kan altijd, weer of geen weer! Bij deze locaties in het Westland is het voor iedereen supergezellig. Je wilt natuurlijk wel dat er wat lekkers op de kaart staat voor de kids en ze ergens kunnen spelen. Hier vind je kindvriendelijke locaties om met je kids uit eten te gaan.

Agenda

Naar de agenda

Kijk in de agenda voor allerlei leuke uitjes de komende periode!

Westlands Museum - Heilige Geesthofje Naaldwijk

Agenda

Blijf met de agenda op de hoogte wat er te doen is tijdens de feestdagen in het Westland: van exposities, tot workshops en van evenementen tot optredens.

Read More