Regen? Dit kan je doen in het Westland!

foto: Dr. Green

Regent het? Dit zijn de leukste indoor uitjes in het Westland!

Is het geen goed weer? Gaat het regenen? Geen zorgen, hier kan je terecht voor de leukste indoor activiteiten en hou jij het droog! Tenzij je natuurlijk een dagje gaat zwemmen :). Tijdens de schoolvakanties kan je uitstekend in het Westland op pad met de (klein)kinderen. Je kan een kas bezoeken, een pannenkoek eten en terecht voor allerlei toffe indoor activiteiten. Dus, zit het weer even niet zo mee? Kijk dan hier voor de leukste uitjes voor het hele gezin!

5 uitjes voor kinderen in een kas

Uitjes in een kas

Een kas bezoeken is voor kinderen (en vast ook voor jou!) heel leerzaam. Zo zien ze hoe groenten en fruit worden gekweekt en wat er allemaal bij komt kijken om een plant te laten groeien. In het Westland ben je welkom bij een aantal kwekers. Hier vertellen ze je alles over hun trots!

Gezellige familie-uitjes

Indoor activiteiten

Karten, bowlen, lasergamen, zwemmen, fruit plukken? Het kan allemaal als het even wat minder goed weer is. De kinderen zullen zich heerlijk kunnen uitleven en kijken erna terug op een geslaagde vakantiedag! Zin in een leuke dag uit, kijk dat naar deze indoor activiteiten. Geschikt voor de hele familie!

Kindvriendelijke eetlocaties

Kindvriendelijke eetlocaties

Uit eten met je kinderen kan altijd, weer of geen weer! Bij deze locaties in het Westland is het voor iedereen supergezellig. Je wilt natuurlijk wel dat er wat lekkers op de kaart staat voor de kids en ze ergens kunnen spelen. Hier vind je kindvriendelijke locaties om met je kids uit eten te gaan.

Agenda

Naar de agenda

Kijk in de agenda voor allerlei leuke uitjes in augustus en september. Ga mee op safari door het Westland, geniet van een boottocht, kom naar het zomerfestival of bezoek een bunker!

westland safari tuinderij uniek uitje westland

Westland Safari, de tour door het Westland

Welkom bij Westland Safari, dé tour waarbij je het Westland op een unieke manier kunt ontdekken! Stap aan boord van onze gave bus en laat je verrassen door al het moois wat deze streek te bieden heeft.

Lees meer

lachende dame bakt koekjes met kinderen tijdens zomerfestival van Strandpark Vlugtenburg in het Westland

Zomerfestival: 90 jaar Vlugtenburg!

Feest op zaterdag 26 augustus 2023 mee tijdens het Zomerfestival bij Zout en vier mee met het 90-jarig bestaan van Strandpark Vlugtenburg!

Lees meer