WestlandTheater de Naald is een plek waar cultuurliefhebbers elkaar vinden en met elkaar genieten van uiteenlopende theatervoorstellingen. Of voor een bioscoop avondje!

Tegenwoordig overschrijdt dit theater in Naaldwijk de magische grens van 100.000 bezoekers per jaar.

WestlandTheater de Naald

De Naald biedt een podium voor culturele gezelschappen uit het Westland, artiesten met landelijke bekendheid en jonge talenten. Jaarlijks biedt het theater gemiddeld 120 theatervoorstellingen aan, bestaande uit toneel, cabaret, musical, muziektheater, show, jeugd- en familievoorstellingen en optredens door nieuw talent. Bekende artiesten die regelmatig terugkeren zijn onder andere Claudia de Breij, Youp van ’t Hek, Sjaak Bral, Ashton Brothers en NUHR. Maar de ontwikkeling van jong talent wordt hier zeker niet onderschat. Want het talent van morgen, ontwikkelt zich vandaag.

Theater van het Jaar 2019!

Bioscoop de Naald

Naast een bezoek aan het theater, kunt u in de Naald ook een ‘filmpje pakken’. Het filmaanbod loopt uiteen, van kinderfilms tot vrouwenfilms en van komedies tot mega actiefilms. Sommige films zijn zelfs in 3D! Bovendien worden er met regelmaat speciale activiteiten georganiseerd, zoals de altijd drukbezochte LadiesNight.

“Met zeer veel plezier, betrokkenheid en liefde voor het mooie vak, wordt er dagelijks met grote passie gewerkt. Een warm welkom!”

Uitgroepen tot beste kleine theater van het Jaar in 2016, 2017 en 2019!

WestlandTheater De Naald is geschikt voor mindervaliden en heeft een invalidentoilet. 

Openingstijden

De balie is geopend van dinsdag t/m zondag van 12.00 uur tot 16.00 uur en 45 minuten voor aanvang van elke voorstelling.

Verstuur een e-mail

Verstuur een mail naar WestlandTheater de Naald. Je bericht wordt na een klik op “Versturen” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Bezoek-Westland met jouw persoonsgegevens omgaat.

    Ik wil graag de nieuwsbrief van Bezoek Westland ontvangen