Zondagmiddag 15 oktober in de Cultuurschuur: Haagse Hopjes

De Haagse Hopjes zijn de coolste katjes van de buurt! Deze muzikanten zijn helemaal hip en hebben de vetste sound van de jaren vijftig. Ze spelen de beste rock ‘n’ roll-nummers van Buddy Holly, Elvis en andere grootheden.

Maar ook moderne bands zoals The Straycats en ZZ Top worden niet vergeten. Ze spelen alles met maar één doel: de hele buurt laten rocken!

De Haagse Hopjes zijn echte bazen op het podium. Hun optredens zijn een feestje waar iedereen uit z’n dak gaat. Ze hebben hun eigen sound en dat is helemaal te gek. Het is een mix van ouderwetse rock ‘n’ roll en nieuwe muziek, met backing-koortjes die zo strak zijn als een gevangenisdeur. Als je deze jongens hoort spelen, dan weet je dat je goed zit!

Als je op zoek bent naar een topavond met muziek die echt swingt, dan zijn. De Haagse Hopjes jouw go-to band. Deze gasten weten hoe ze het publiek moeten vermaken en hoe ze de voetjes van de vloer moeten krijgen. Ze zijn echt de vetste! De Haagse Hopjes rocken de pan uit en ze zijn de koningen van de straat. Mis ze niet!

Aanmelden