Kofferbakverkoop bij Boerderij De Vlietwoning

Op zaterdag 1 juni organiseert Boerderij de Vlietwoning in Naaldwijk wederom een kofferbakverkoop. Van 10:00 – 16:00 uur ben je welkom om te kijken en te kopen. Laat je verrassen met wat er uit de kofferbakken tevoorschijn komt en wie weet ga jij tevreden naar huis met een nieuwe vondst.

Vast en zeker is het een grote variatie aan artikelen. Neem lekker de tijd om rond te snuffelen. De opbrengst van Curiosa komt geheel ten goede aan de restauratie van de Vlietwoning. De oude boerderij is door de aangename sfeer al een bezoek waard. Rondom de boerderij is er ook volop vertier voor de kinderen. Zij kunnen spelen in het tuinhuisje of op de oude tractor of lekker ravotten in het gras.

De entree en het parkeren zijn gratis. Wil je zelf een plekje huren voor jouw verkoop? Bel voor info: 06-17961125 of bestuur.vlietwoning@gmail.com

Tip:

Klaar met rondkijken en nog even nagenieten met een kopje koffie, lunch of borrel? Plof lekker neer bij De Brink Naaldwijk – een kersverse horecalocatie in het Westland. Zowel binnen als buiten zit je heerlijk.