Tekenworkshop met boottocht door Westland

Op zaterdag 15 juni geeft Cast-Art een tekenworkshop in combinatie met een vaartocht. Tijdens de vaartocht kun je genieten van al het moois dat het Westland te bieden heeft. Hierdoor word jij geïnspireerd voor de tekening die je gaat maken. Tijdens de workshop krijg je uitleg over hoe je snel de essentie van wat je ziet kunt weergeven. Daarna kun je lekker aan de slag! Tekenspullen kun je zelf meenemen, maar er zijn ook diverse tekenmaterialen op locatie aanwezig.

Schip Gantel 2 is om 09:30 uur aanwezig en we vertrekken om 09:45 uur. Er wordt een mooie route gevaren via ‘s-Gravenzande en Naaldwijk. Er is een vaarpauze om te tekenen van 10:45 tot 11:45 uur bij de ranch van Olsthoorn. Daarna varen we weer richting ‘s-Gravenzande. Daar zijn we dan weer circa 12:45 uur.

Cast-Art
Cast-Art geeft workshops en cursussen schilderen voor beginners en voor gevorderden. Workshops worden gegeven op diverse locaties in de regio Westland, Midden-Delfland en Den Haag. Kunstenaar Carel Steijn is aangesloten bij onze partner Kunstenaarscollectief WIT.

Belangrijke details

Prijs workshop
De workshop kost € 40,00 (1e consumptie gratis)

Adresgegevens van de opstapplaats:
Verlengde Poelkade 2
‘s-Gravenzande

Aanmelden