Groepsuitjes op het Westlandse strand & zee

Ideeën voor teambuilding of gezellige groepsuitjes

Groepsuitjes of teambuilding uitjes aan de Westlandse kust zijn te gek. Kies voor de snelheid van een blokart of een wingboard, een yogales op het strand, powerkiten, raften, lacrosse, bubble soccer, of 1 van de andere games die je samen met je familie, vrienden of collega’s aan de kust kunt doen. Wedden dat jullie een topdag tegemoet gaan!

foto van een groep enthousiaste mensen die gaan raften in wetsuits en met gele helmen en roeispanen in een rubberen boot op het strand van Ter Heijde in het Westland

Dreams Skate en Surfschool & Shop

Ga bij Dreams de uitdaging aan en ga raften in de branding van de zee aan de Westlandse kust. Boek dit superleuke groepsuitje.

Lees meer

groep cursisten op het strand tijdens een les golfsurfen van Dutch Surf Academy in het Westland

Dutch Surf Academy

Bij Dutch Surf Academy krijg je surfles van Nederlands surfkampioenen Erik Ringelberg en Kaspar Hamminga. Ontdek dat ook jij kunt surfen.

Lees meer

twee wingboards op een leeg strand in het westland

Wato Events

NIEUW in Nederland en exclusief bij Wato Events: wingboarden. Race met skateboard met grote wielen & inflatable windsurfzeil over het strand.

Lees meer

teamuitje groep mensen op het strand tijdens teambuilding Bezoek Westland van Brink Outdoor

Brink Outdoor

Brink Outdoor is gericht op het aanbieden van buitensportactiviteiten. Het aanbieden van de activiteiten doen wij zowel recreatief als doelgericht en het kan op vrijwel iedere locatie plaatsvinden.

Lees meer