Surfen in het Westland

foto: Roy Mosterd

Leer golfsurfen aan de Westlandse kust

De Westlandse kust is lang, de stranden zijn breed en de golven rollen netjes binnen. Dit maakt dat het strand in het Westland een perfecte surfspot is. Wil jij ook leren surfen? Iedereen kan op een veilige en plezierige manier leren golfsurfen. Met de juiste tips en jouw doorzettingsvermogen sta je binnen no-time voor het eerst op dat surfboard. Een moment om nooit te vergeten! Maar, pas op. Eenmaal een golf goed gepakt, wil je nooit meer anders …

Je kan bij de onderstaande surfscholen meer informatie opvragen en een surfles proberen. Dat kan alleen, met het gezin of in een groep met bijvoorbeeld vrienden of collega’s.

groep cursisten op het strand tijdens een les golfsurfen van Dutch Surf Academy in het Westland

Dutch Surf Academy

Bij Dutch Surf Academy krijg je surfles van Nederlands surfkampioenen Erik Ringelberg en Kaspar Hamminga. Ontdek dat ook jij kunt surfen.

Lees meer

meisje op surfboard surfles westland 's gravenzande surfen

Wato Events

Het is verslavend! Eenmaal met een golf mee op je surfboard en je wil niets anders meer. Je leert het bij Wato Events!

Lees meer

Jonge kinderen die met groen-zwarte wetsuits aan liggen te wachten op hun surfboard tijdens een surfles van Dreams Surfschool in het Westland

Dreams skate- en surfschool &shop

Bij Dreams Surfschool leer je surfen in de Noordzee en krijg je surfles van instructeurs met een geldig internationaal Lifeguard diploma.

Lees meer

Onontdekte parel aan de Nederlandse kust

Ontdek de kust en duinen

De Westlandse kust en duinen zijn een onbekende parel aan de Nederlandse kust. Je kunt er geweldig leuke strandactiviteiten doen, zoals golfsurfen, maar ook blokarten, wingboarden of raften. Naast deze activiteiten ben je welkom in een van de leuke strandtenten waar er altijd een heerlijke relaxte sfeer hangt. Ontdek ook het mooie strand van het Westland!