Routes langs kunst en cultuur in het Westland

foto: Open Atelierroute

Fiets- en wandelroutes langs kunst en cultuur

Stap op je fiets of trek je wandelschoenen aan en ontdek, aan de hand van fiets en wandelroutes, kunst en cultuur die het Westland rijk is.

Fietsroute langs stille getuigen

Fietsroute van Museum De Timmerwerf langs plekken uit de Tweede Wereldoorlog waar kleine en grote gebeurtenissen plaats vonden.

Fietsroute langs stille getuigen

Wandelroute langs hedendaagse kunst en cultuur

Deze wandelroute is voor iedereen die belangstelling heeft voor beeldende kunst en nieuwsgierig is naar verhalen achter de beelden.

Wandelroute langs kunst & cultuur

Fietstocht langs Westlandse druiven

De Westlandse druivenkassen zijn onderdeel van de lokale cultuur. Fiets deze leuke route en ontdek meer over deze bepalende geschiedenis van het Westland.

Fietstocht langs druivenkassen

Routes langs 75 jaar vrijheid in het Westland

In het kader van 75 jaar Vrijheid in het Westland zijn vijf bijzondere wandel-, fiets- en vaarroutes uitgebracht die je langs plekken leiden, waar zich tijdens de Tweede Wereldoorlog belangrijke gebeurtenissen hebben afgespeeld.

Routes langs 75 jaar vrijheid

Historische wandeling Naaldwijk

Deze rondwandeling is 2 kilometer lang en leidt u door het historische deel van Naaldwijk. U ziet onder andere het Heilige Geest Hofje, twee tramstations, de watertoren en de gashouder. Het startpunt én het eindpunt zijn op het Wilhelminaplein.

Historische wandeling Naaldwijk