Rondvaartboot Slakkenvaart op het water met strakblauwe lucht in het Westland

Salonboot de Slakkenvaart

Salonboot De Slakkenvaart is het gezelligste rondvaartbootje in de regio.

Schipper Ronald van Santvliet is niet zomaar een schipper

Salonboot De Slakkenvaart vaart door het Westland, Midden-Delfland en ook naar Delft. De Slakkenvaart verzorgt rondvaarten en wordt verhuurd inclusief schipper.
 Deze is tevens gastheer, gids en entertainer en vertelt graag over de rijke historie en flora en fauna van het gebied waar doorheen gevaren wordt.

Vaararrangementen

Salonboot De Slakkenvaart biedt ook, i.s.m. partners, verschillende arrangementen: huwelijksbootje, themafeesten, lunch, High Tea, High Wine en meer. De boot biedt plaats aan max. 12 gasten.

Op- en afstappen

De Slakkenvaart heeft diverse op- en afstap mogelijkheden, bijv. vanaf Maassluis, Vlaardingen of Schipluiden.

Openingstijden

Salonboot De Slakkenvaart, vaart het hele jaar, 7 dagen per week en heeft 4 vertrektijden, 10:00 – 12:30 – 15:00 en 17:00 uur. Helaas is Salonboot De Slakkenvaart niet rolstoelvriendelijk en is er geen toilet aan boord.

Verstuur een e-mail

Verstuur een mail naar Salonboot de Slakkenvaart. Je bericht wordt na een klik op “Versturen” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Bezoek-Westland met jouw persoonsgegevens omgaat.

  Ik wil graag de nieuwsbrief van Bezoek Westland ontvangen


  tuinder op een met bloemen en planten versierde boot tijdens het Varend Corso in het Westland

  Stichting Varend Corso Westland

  Een keer per jaar is er één groot varend bloemencorso in het Westland en omstreken. Dat is tijdens het weekend van het Varend Corso!

  Varend Corso

  Het Varend Corso is een corso met prachtige bloemen en planten en heerlijke groenten in de hoofdrol. Een jaarlijks, al meer dan twintig jaar, terugkerende driedaags evenement op het water door onder andere Westland, Den Haag, Midden-Delfland, Delft en Maassluis. Drie dagen lang een lust voor het oog van de meer dan een half miljoen bezoekers die op het corso afkomen. De ruim 40 boten, waaronder zeilende Westlanders en veilingschuiten zijn schitterend opgemaakt in het thema van dat jaar. Het Varend Corso is een gratis toegankelijk evenement voor iedereen.

  Openingstijden

  Kijk voor het vaarschema op de website van het Varend Corso Westland.

  Verstuur een e-mail

  Verstuur een mail naar Stichting Varend Corso Westland. Je bericht wordt na een klik op “Versturen” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Bezoek-Westland met jouw persoonsgegevens omgaat.

   Ik wil graag de nieuwsbrief van Bezoek Westland ontvangen