landgoed villa ockenburgh bezoek westland diner unieke locatie

Villa Ockenburgh

Villa Ockenburgh bevindt zich op buitenplaats Ockenburgh en wordt omringd door prachtige natuur waardoor je heerlijk tot rust komt. Een serene locatie om samen te komen, maar ook zeker een mooie plek voor feest, presentatie of vergadering.

Restaurant Villa Ockenburgh

Villa Ockenburgh, gesticht in 1650, is een prachtige ontmoetingsplek voor jong en iets minder jong. Villa Ockenburgh is relaxed, gezellig en net een beetje anders. Geniet van onze heerlijke menukaart voor lunch en diner gevuld met producten van lokale leveranciers, uit het seizoen en gezond. Ze werken volgens de principes van Dutch Cuisine en zijn trotse ambassadeur van Stichting Noordzeevis. Mede dankzij de samenwerking met de vrijwilligers blijft het pand er altijd tiptop uitzien.

Ga naar de website om de menukaart te bekijken en een tafel te reserveren.

Zien wij jou snel in ons restaurant?

De Kas van Villa Ockenburgh

Op dezelfde Buitenplaats staat ook een echte Westlandse kas, midden in de natuur! Hier kan je met het hele gezin terecht voor verse koffie, smakelijke theesoorten, huisgemaakte patisserie en overheerlijke broodjes. Bekijk hier alvast de menukaart. Er is genoeg lekkers om mee te nemen voor een frisse wandeling op het landgoed of om ter plekke van te genieten.

Ook vinden de werkzaamheden van ons leer-werkbedrijf hier plaats en organiseren ze diverse activiteiten voor kinderen. Ze organiseren ook verschillende optredens in de Kas! Bekijk de agenda van de Kas van Villa Ockenburgh voor de activiteiten.

Het Kabouterpad

Kom met de kinderen op zoek naar de kabouters langs het pad. Laat de kinderen ontdekken, leren, spelen, vies worden en spelenderwijs enthousiast raken over de natuur. Je volgt de kabouterpaaltjes en de kinderen wijzen de weg van kabouter naar kabouter. De route is ca. 950 meter, geschikt voor alle leeftijden. Maak de speurtocht compleet met een kaboutertas, gevuld met kaboutermuts, kaboutervergrootglas, pakje drinken en stuk fruit.

Het Kabouterpad is tot stand gekomen dankzij de inzet van vrijwilligers van Stichting tot behoud van de Historische Buitenplaats Ockenburgh.

Restaurant Villa Ockenburgh

De Kas van Villa Ockenburgh

Het Kabouterpad

Openingstijden

Het Restaurant

Maandag: gesloten
Dinsdag t/m donderdag 11:00–18:00
Vrijdag t/m zondag 11:00–21:00

De Kas

Maandag gesloten
Dinsdag t/m vrijdag van 10:00–14:00
Zaterdag en zondag 10:00–16:00
(zondag met livemuziek geopend tot 17:30 uur)

Verstuur een e-mail

Verstuur een mail naar Villa Ockenburgh. Je bericht wordt na een klik op “Versturen” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Bezoek-Westland met jouw persoonsgegevens omgaat.

    Ik wil graag de nieuwsbrief van Bezoek Westland ontvangen