uitzicht uit het raam van een kamer van B&B de Hooiberg in 't Woudt in het Westland

B&B De Hooiberg

B&B de Hooiberg heeft vijf mooie kamers in echte boerenwoonstallen. Geniet in de ochtend van een echt boerenontbijt!

B&B de Hooiberg

De Hooiberg ligt gelegen in ’t pittoreske buurtschap ’t Woudt. Geniet van rust, ruimte en de gastvrijheid in het kleinste dorpje van Nederland.

De gastvrije B&B van de familie van der Knaap beschikt over vijf sfeervol ingerichte kamers in een boerenstal. De B&B is uniek wegens haar authenticiteit, maar ook om haar bijzondere ligging: een boerendorpje in het groen te midden van fraaie steden als Den Haag, Rotterdam en Delft met hun gave stadskernen, terrassen, restaurants en winkels. Ook de zee is vlakbij.

Er is meer!

Een uitgebreid ontbijt met streekproducten, ruime kamers met (zelf te bedienen) airco, een relaxruimte met TV, pick-up, boeken en tijdschriften, een goedgevulde koelkast, ruime parkeergelegenheid, gratis parkeer gelegenheid en Wifi, fiets- en wandelroutes en leuke arrangementen.

Lekker onthaasten in de sfeer van ‘toen’ met de reuring van de stad in de nabijheid.

Openingstijden

Bel of email voor de beschikbaarheid en het maken van een reservering. Het hele jaar geopend.

Verstuur een e-mail

Verstuur een mail naar B&B De Hooiberg. Je bericht wordt na een klik op “Versturen” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Bezoek-Westland met jouw persoonsgegevens omgaat.

  Ik wil graag de nieuwsbrief van Bezoek Westland ontvangen


  Koffiehuis de Hooiberg

  In het kleinste dorp van Nederland, genaamd ’t Woudt, bevindt zich een kerk, een rij huisjes, drie boerderijen én koffiehuis De Hooiberg.

  Dorp ’t Woudt

  Het dorp ’t Woudt ligt aan mooie fietsroutes door Westland en Midden-Delfland. ’s Zomers is het dan ook een razend populaire rustplaats voor met name wandelaars, fietsers en voor de stille genieters, die oog hebben voor dit stukje ongerepte natuur en de prachtig gerestaureerde boerderijen. Het buurtschap heeft door zijn unieke karakter en ligging een beschermd dorpsgezicht.

  Het lijkt of de tijd heeft stilgestaan!

  Koffiehuis De Hooiberg

  Koffiehuis de Hooiberg heeft een mooi en zonnig terras waar je al vroeg in het voorjaar heerlijk kunt genieten van de zon. Daarnaast hebben ze een oude koeienstal tot een ruimte omgebouwd, zodat grote groepen die wat te vieren hebben, hier ook terecht kunnen. Maar ook voor een heerlijke high wine en high tea kunt je hier terecht. Daarnaast is er een aparte vergaderruimte voor bedrijven en is het mogelijk om te overnachten in de naastgelegen Bed & Breakfast.

  Openingstijden

  Dinsdag t/m zaterdag van 10.00 uur tot 17.00 uur.
  Zondag: 12.00 uur tot 17.00 uur.
  Andere openingstijden op afspraak.

  Verstuur een e-mail

  Verstuur een mail naar Koffiehuis de Hooiberg. Je bericht wordt na een klik op “Versturen” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Bezoek-Westland met jouw persoonsgegevens omgaat.

   Ik wil graag de nieuwsbrief van Bezoek Westland ontvangen