Kassen Route Westland - The Mastergrowers

foto: The Mastergrowers

Je staat nu voor glastuinbouwbedrijf: The Mastergrowers

Hier telen ze de sterkste en meest bijzondere hortensia’s. Dat doen ze met ontzag voor de natuur en een fascinatie voor vernieuwing op ruim 21 hectare in De Lier en Honselersdijk. Hun ambacht voel je in elk detail, van wortel tot bloem. Het resultaat van jarenlange oefening, focus en heel veel liefde.

Wij zijn The Mastergrowers

Wij telen de sterkste en meest bijzondere hortensia’s. Dat doen we met ontzag voor de natuur en een fascinatie voor vernieuwing op ruim 21 hectare in De Lier en Honselersdijk. Ons ambacht voel je in elk detail, van wortel tot bloem. Het resultaat van jarenlange oefening, focus en heel veel liefde.

Ons hart klopt voor de kamerhortensia. De grootste bloeiende kamerplant in het voorjaarsseizoen, in eindeloos veel soorten, kleuren en vormen. Door de verschillende potmaten in ons assortiment zijn we de totaalleverancier voor het hele schap. The Mastergrowers is marktleider in kamerhortensia’s voor het hoge segment (bloemist en tuincentra) in Europa.

 

Onze essentie – Don't settle for less

Meesterschap, in alles wat we doen. Met zorg en aandacht toewerken naar een resultaat waar we trots op zijn. Liefde, leren en lef hebben; in het ambacht maar ook in de innovatie ervan. Intern de werkgever zijn waar je de ruimte krijgt om te groeien om buiten de status quo in de markt te bepalen.

Op die manier kweken we de meest bijzondere hortensia’s, voor klanten in heel Europa. En nog altijd voelen we de energie, de ambitie en het plezier een meesterkweker te willen zijn. Samengevat: Don’t settle for less!

Dit is onze misse – The Mastergrowers zet de standaard voor het hoogste segment kamerhortensia
Om de mooiste kwaliteit kamerhortensia te leveren, en de meest bijzondere soorten, dagen we onszelf iedere dag opnieuw uit om het hoogste niveau te halen.

We hebben het teeltproces volledig in eigen beheer, van veredeling tot eindproduct, en leveren een breed en gedifferentieerd assortiment van bijzondere eigen rassen en concepten. We zoeken samenwerkingen in de keten, en lopen voorop in innovatie in de markt en automatisering. We zetten ons in voor een duurzame teelt en distributie, met de juiste aandacht en ruimte voor onze medewerkers.

De hortensia is onze eerste liefde, maar we denken altijd verder. Zo passen we onze werkwijze ook toe op kerststerren, pluischrysanten en diverse tuinplanten.

Meesterschap betekent ook continu ontwikkelen en perfectioneren.

Meet the masters

Wij zijn Erik en Robin. Meesterkwekers met ambitie: wij willen de meest kwalitatieve en innovatieve kamerhortensia-kweker zijn én blijven. En om de beste te zijn, moet je elke dag beter willen worden. Geduld, focus en constant blijven leren. Elk detail onder de knie krijgen, vallen en opstaan.

De kwekerij is de plek waar we het liefste zijn en waar de meest bijzondere hortensia’s kweken. Sommige zó bijzonder dat we ze tot onze meesterwerken rekenen: exclusieve hortensia’s met extra opvallende eigenschappen en kleuren.

We are treasure hunters

Veredelen is schat zoeken en wij vinden het één van de leukste en spannendste onderdelen van ons vak. Het bewijzen wij ons meesterschap en onderscheiden we ons. We delen de resultaten van ons vakmanschap graag met andere kwekers. Veredelen is schetsen met genetica. De kas is ons canvas, de stekken het materiaal. Vanuit visie en vakkennis creëren we nieuwe rassen, vormen en kleuren, verlengen we de houdbaarheid en versterken we de kwaliteit.

We grow things that make you happy

Uit liefde voor de natuur

Een duurzaam beleid, uit liefde voor de natuur. We veredelen en kweken sterke, ongestokte soorten die minder bestrijdingsmiddelen en water nodig hebben. Hierdoor verbetert het de presentatie en prestatie op het schap en bij de consument én is de hortensia nog langer houdbaar. We verpakken het liefst in dozen, zonder trays en hoezen. Zo werken we steeds duurzamer, door te blijven innoveren.

Slimmer werken

We zijn perfectionisten. Voortdurend op zoek naar manieren om onze processen te verbeteren, met meer aandacht en beter resultaat. Denk aan een slimmer productieproces, waardoor de kostprijs omlaaggaat en onze positie in de markt wordt versterkt. Innovatieve automatisering, waarmee we klant specifieker werken.

Ruimte om te groeien

Bij The Mastergrowers is ruimte om te proberen, fouten te maken en te leren. We helpen elkaar en dagen elkaar uit om als individu en als team ambities waar te maken en te blijven groeien, iedere dag opnieuw. Zodat ieder in zichzelf, in zijn werk en als persoon kan blijven ontwikkelen.

Kijk binnen bij The Mastergrowers

Er is een toffe video gemaakt om jou te laten zien wat er achter het glas van The Mastergrowers te zien is. Benieuwd?

Bekijk hier de video van The Mastergrowers