Kassen Route Westland - Daily Fresh Radish

foto: Daily Fresh Radish

Je staat nu voor glastuinbouwbedrijf: Daily Fresh Radish

Daily Fresh Radish is gespecialiseerd in de teelt van radijs.

Gegroeid van 8.000 m2 glas, toen handwerk nog de norm was, naar 180.000m2 glas, met geavanceerde automatisering. Ze produceren zowel losse radijs als bosjes radijs. Naast de traditionele rode radijs telen ze nu ook speciale varianten als de witpunt radijs, witte en paarse radijs.Radijs is een gewas dat weinig energie vraagt; het gedijt goed zonder belichting en bij koude temperaturen. Die duurzame teelt vervult ze met trots.

Daily Fresh Radish

Welkom bij Daily Fresh Radish B.V., één van de grootste radijstelers van de regio. We hebben maar liefst 180.000 m2 glas op diverse locaties in het Westland. Alle locaties zijn voorzien van geavanceerde automatisering. Lekkere en gezonde radijs op een duurzame manier geteeld, dat is waar we voor staan.

Daily Fresh Radish B.V. is opgericht in 1992. De oppervlakte was toen een stuk kleiner dan nu. Op 8000 m2 begon onze eerste radijsproductie. Ook het werk ging toen anders dan nu. Het oogsten van de miljoenen radijsjes ging volledig met de hand, op de knieën in de aarde.

Trots op duurzame teelt

Gestage groei

Inmiddels zijn we dus flink doorgegroeid. Qua oppervlakte, maar ook qua teelttechnieken. Op de knieën in de aarde is er niet meer bij, veel zware arbeid wordt nu gedaan door slimme machines. Door onze gestage groei zijn we altijd in staat geweest om de hoogste kwaliteit radijs te telen.

Diversiteit

Als je aan radijs denkt, denk je waarschijnlijk aan de traditionele bos rode radijs met blad. In onze begintijd was dat het voornaamste product. Met de hand oogsten en bossen, er zijn miljarden bosjes door onze handen gegaan.

Omdat we altijd streven naar diversiteit, introduceerden we ook losse radijs in ons assortiment. En inmiddels zijn er ook heel veel verpakkingsopties bij gekomen, die we weer toepassen met innovatieve automatiseringsmethoden.

Recentelijk zijn we zelfs speciale varianten gaan telen, zoals de witpunt radijs, de witte en de paarse radijs. Omdat we zoveel expertise hebben opgedaan over dit gewas, kunnen we deze speciale varianten er goed bij hebben en ook met hoge kwaliteit op de markt brengen. Je kunt ons volledig assortiment vinden op www.dailyfreshradish.nl.

Altijd verbeteren

Elke stap die we gezet hebben tijdens de groei, heeft ons meer geleerd over productaanbod, verkoopkanalen, verpakkingsmethoden, technologie en bedrijfsstrategieën. Constant verbeteren we op cruciale punten, zodat we altijd efficiënter en duurzamer telen. Dat proces zal altijd blijven doorgaan bij ons.

Een goed voorbeeld hiervan is de gewasbescherming. We hebben ons aanzienlijk ontwikkeld in ziekte- en plaagbeheersing door de jaren heen. Tegenwoordig benaderen we dit op een gecontroleerde en verantwoorde wijze, met de nadruk op biologische methoden.

Ook op energiegebied zijn we flink door ontwikkeld. Nu maken de eigenschappen van radijs ons dat wel makkelijker dan in andere teelten. Radijs is een gewas dat weinig energie vereist; het gedijt goed zonder belichting en bij koude temperaturen. Deze duurzame teeltbenadering vervult ons met trots!

Tevreden klanten

Onze moderne bedrijfsprocessen en flexibele medewerkers stellen ons in staat om snel in te spelen op de vraag van onze klanten, bijvoorbeeld met diverse verpakkingsmogelijkheden. We zetten ons dagelijks in om aan de behoeften van onze klanten te voldoen en ervoor te zorgen dat ze tevreden zijn. We zijn er trots op dat we een trouwe klantenbasis hebben opgebouwd gedurende vele jaren, en we streven ernaar om dit voort te zetten.

Bedankt voor je bezoek en interesse in deze digitale rondleiding bij Daily Fresh Radish B.V. We hopen dat je hebt genoten van het leren over onze geschiedenis, innovatie en betrokkenheid bij duurzame radijsteelt.

Kijk binnen bij Daily Fresh Radish

Er is een toffe video gemaakt om jou te laten zien wat er achter het glas van Daily Fresh Radish te zien is. Benieuwd?

Bekijk hier de video van Daily Fresh Radish