Ken jij deze 4 mooie fietsroutes voor e-bikes in Westland al?

Deze mooie fietsroutes door Westland zijn extra leuk met een elektrische fiets! Waarom? Ze zijn lekker lang en gaan langs diverse bijzondere locaties in onze regio.

Waarom Westland een heerlijk gebied is voor e-bikes?

Het Westland is een enorm divers gebied. Het ene moment fiets je door een Glazenstad van kassen en het andere moment over het prachtige fietspad op de duinen. Er zijn ook vele verrassend mooie natuurgebieden, zoals de Banken, de Zwetzone, Solleveld enz. Bovendien fiets je gemakkelijk naar de grote steden.

Ontdek onze 4 favoriete fietsroutes voor e-bikes!

1. Rondje Westland langs de kust

Rondje Westland (55 km) is ultieme route om uit te waaien aan de kust en te genieten van unieke stukjes natuurlijk! Je start op bij het TOP Westland en passeert de dorpen Ter Heijde, Kwintsheul en De Lier.

Fietsroute rond Westland

2. Het Westland: verrassend rijk aan natuur

Het Westland bestaat uit meer dan alleen maar kassen. Je vindt er verrassende natuurgebieden en mooie historische dorpen. De fietsroute (52 km) start bij Minicamping Zwetzone. Vanaf hier rij je zo de polder in. Na een tijdje fiets je langs de rand van Den Haag door twee aangrenzende recreatiegebieden: De Uithof en Madestein. Verderop kom je door Landgoed Ockenburgh, een bosrijke buitenplaats. Vervolgens fiets je langs het Solleveld, een natuurgebied dat bestaat uit duinen, graslanden en bossen. Wat een afwisseling!

3. Fietsen door Den Haag, Delft en het Westland

Deze lekkere lange fietsroute (61 km) neemt je vanuit Hoek van Holland mee langs de kust Westlandse kust naar Den Haag. Vanaf hier fiets je door Rijswijk richting het prachtige Delft. Tijdens het laatste deel in het Westland wisselen polders, sfeervolle dorpjes en verrassende natuurgebiedjes elkaar af.

Fietsroute Westland

4. Schepen spotten en dorpjes ontdekken in het Westland

Een heerlijke fietsroute (68 km) langs mooie dorpen en recreatieplassen in de vogelrijke polder van het Westland. Vanaf de dijk langs de Nieuwe Waterweg heb je prachtige vergezichten over het water, de haven en het Westland. Hier kun je heerlijk uitrusten en schepen spotten!

E-bike oplaadpunten

Help, een lege accu! Geen zorgen. Je kunt op verschillende locaties in Westland je elektrische fiets opladen. Bekijk de fietsoplaadpunten op de website van Sparta of Fietsnetwerk.