6 leuke events in het Westland die je niet mag missen

foto: Lindsay Bryant

6 leuke events in het Westland die je niet mag missen

Pak je agenda erbij, want deze aankomende evenementen in het Westland zijn een bezoek waard! Tussen kust en kassen zijn er ontzettend veel leuke activiteiten te doen en te beleven de komende maanden. De gezellige Westlandse dorpen hebben voor iedereen wat wils en dit zie je terug in de mooie evenementen op de agenda.

In deze blog delen we 6 gezellige evenementen die je absoluut niet mag missen in de lente en zomer. Van de Feestweek in ‘s-Gravenzande tot de Tour de Femmes dwars door het Westland! Zien we jou ook binnenkort in het Westland?

1. Opening 250e schaaktafellocatie in Nederland | zaterdag 20 juli

Op zaterdag 20 juli opent de Stichting Schoolschaak Westland en de gemeente Westland de 250e openbare schaaktafellocatie (Urban Chess) in Nederland. Er zijn die middag diverse schaakactiviteiten op en rond de 250e schaaklocatie:

Meer info

2. Particuliere rondleiding Tomatoworld | vrijdag 26 juli

Heeft u altijd al eens een blik willen werpen in Tomatoworld? Grijp dan nu uw kans! Op vrijdag 26 juli wordt er bij Tomatoworld een rondleiding georganiseerd voor particulieren. Laat een van hun deskundige gidsen u gedurende 1,5 uur begeleiden tijdens een tour door onze expositieruimte en tomatenkas. Ontdek alle details over baanbrekende ontwikkelingen in de tuinbouw die u altijd al hebt willen weten.

Meer informatie

3. Toeristenmarkt 's-Gravenzande | zaterdag 27 juli

Kom op zaterdag 27 juli van 10.00-17.00 uur naar de gezellige toeristenmarkt in het centrum van ’s-Gravenzande. De kramen met zomerse artikelen, streekproducten en hobbyartikelen staan opgesteld in de Langestraat, Graaf Willem II Plein en het Marktplein. Uiteraard zijn de terrassen geopend voor een hapje en een drankje. Toegang is gratis.

Meer informatie

4. Waterpop | 2-3 augustus

Op 2 en 3 augustus 2024 vind de 47e editie van Waterpop plaats in het Hofpark in Wateringen. Naast muziek kun je dit jaar ook weer genieten van verrassende straattheateracts, een uitgebreide festivalmarkt en verschillende kinderactiviteiten.

Meer informatie

5. Westland Reünie (Feestweek Naaldwijk) | 20 - 25 augustus

Van dinsdag 20 t/m zondag 25 augustus is het feest in Naaldwijk. De Westland Reünie 2024 en de kermis sluiten de Westlandse zomerfeesten af met een gezellige feestweek in Naaldwijk. Binnenkort volgt er meer informatie.

Meer informatie

6. Tour de France Femmes | maandag 12 augustus

Op maandag 12 augustus rijdt Tour de France Femmes dwars door het Westland! Tussen 14:30 uur en 15:00 uur fietsen topwielrensters op hoge snelheid door ons glastuinbouwgebied. Dit unieke wielrenevenement mag je natuurlijk niet missen. Trek een geel shirt aan en kom langs de route deze vrouwelijke topsporters aanmoedigen. Laten we er samen een mooi geel feest van maken!

Meer informatie

Op zoek naar meer leuks? Bekijk de agenda!

Van gezellige festivals tot inspirerende workshops en van lokale markten tot strandactiviteiten: in het Westland is genoeg te beleven deze zomer.

Bekijk de agenda voor meer leuke activiteiten

Wat staat er op de agenda?

Van workshops tot tentoonstellingen en van evenementen tot wandeltochten. Het Westland biedt uiteenlopende uitjes aan voor het hele gezin.