Een paradijs voor ieder kind! Overdekt spelen, springen, klimmen, klauteren, kruipen en glijden. Slecht weer buiten? Kom dan lekker binnen spelen bij de overdekte speeltuinen van Ballorig.

Spelen en ontwikkelen

Bij Ballorig ‘s-Gravenzande zijn er heel veel leuke dingen te doen! Je kunt er springen op de mega trampoline, crossen op het autocircuit en je hebt er de meest reusachtige klimtoestellen. Door de overzichtelijke opzet is het leuk, maar vooral ook veilig. Daarnaast is er voor de allerkleinsten een speciaal peutergedeelte.

Omdat Ballorig speciaal voor kinderen van 0 t/m 12 jaar is, betalen ouders en begeleiders geen entree. Bovendien is er gratis wifi.

Kinderfeestje

Daarnaast is Ballorig ideaal voor kinderfeestjes! De kinderfeestjes zijn inclusief eten en drinken, maar uit is uit te breiden met extra feest, zoals een snack, verjaardagstaart of snoepzak.

Openingstijden

Geopend van maandag t/m zondag 08:30 tot 18:00 uur. Klik hier voor de actuele openingstijden.

Verstuur een e-mail

Verstuur een mail naar Ballorig speelparadijs. Je bericht wordt na een klik op “Versturen” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Bezoek-Westland met jouw persoonsgegevens omgaat.

    Ik wil graag de nieuwsbrief van Bezoek Westland ontvangen