De Herberg is een moderne bistro te ’s-Gravenzande, geroemd om onder andere de spareribs, steak en biefstuk van de watergrill.

Bistro De Herberg

Bistro de Herberg wordt sinds 2007 gerund door twee enthousiaste ondernemers: chef-kok Robert van Triet en gastvrouw Michelle von Oven. Robert en Michelle runnen met veel plezier deze gezellige bistro in ’s-Gravenzande. Met hun jarenlange vriendschap, zakelijke enthousiasme en het trouwe team weten zij van De Herberg een daverend succes te maken.

Als je op zoek bent naar een gezellige plek om goed te dineren, dan ben je bij dit leuke restaurant in het Westland ‘De Herberg’ aan het juiste adres. Neem een kijkje op de website en wordt verrast door de vele leuke mogelijkheden die de Herberg kan bieden voor een gezellige avond uit of thuis!

Openingstijden

Het restaurant is geopend van woensdag t/m vrijdag van 16.30 uur tot gezellig.

Afhalen kan van woensdag t/m zondag van 16.30 tot 19.30 / 20.00 uur

Maandag en dinsdag is de bistro gesloten.

Verstuur een e-mail

Verstuur een mail naar Bistro De Herberg. Je bericht wordt na een klik op “Versturen” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Bezoek-Westland met jouw persoonsgegevens omgaat.

    Ik wil graag de nieuwsbrief van Bezoek Westland ontvangen