Boerderij Dichtbij is de perfecte groepsaccommodatie voor een sportief trainingsweekend, teambuilding of een paar dagen weg met je vereniging. Bart en Kim van Boerderij Dichtbij hebben hun accommodatie speciaal op actieve groepen ingericht.

Boerderij Dichtbij

Boerderij Dichtbij is een accommodatie die speciaal gericht is op actieve groepen. Tegenwoordig kan je er ook met je gezin een accommodatie huren voor een weekend weg of vakantie. Ruimte genoeg voor een veilig verblijf.

Boerderij Dichtbij is de perfecte groepsaccommodatie

Sportievelingen kunnen bij Boerderij Dichtbij gebruik maken van het buitensportterrein. De boerderij beschikt over een kunstgrasveld van 1300m2 waarop je kunt tennissen, voetballen en hockeyen.

Boerderij Dichtbij bestaat uit vier landelijk en huiselijk ingerichte accommodaties. De accommodaties bieden verblijf voor 9 tot 74 personen en kunnen zowel los als gecombineerd afgehuurd worden. Dankzij de vele faciliteiten die Boerderij Dichtbij te bieden heeft, is er voor ieder wat wils. Houd je van een sportieve uitdaging? Maak dan gebruik van onze uitgebreide buiten- en binnensportfaciliteiten. Ben je aan wat ontspanning toe? Ga dan heerlijk relaxen in de sauna’s, stoomcabine of bubbelbad. En ook de kinderen zullen wel even zoet zijn met de boerderijdieren en de reuze trampoline.

De omgeving: een perfecte uitvalsbasis

Of je nu van de natuur houdt of juist liever het stadse en actieve leven opzoekt, bij Boerderij Dichtbij is alles dichtbij. De boerderij zelf is gelegen aan een van de populairste vaarroutes van de omgeving: De Zweth, en bevindt zich aan de rand van de polders van Midden Delfland. De boerderij is dan ook een perfecte uitvalsbasis voor allerlei activiteiten in de natuur.

De stadse drukte en gezelligheid vind je ook op een steenworp afstand. Met de auto ben je in 12 minuten in het centrum van Delft, in 17 minuten in het centrum van Den Haag en in 20 minuten in het centrum van Rotterdam.

Voor een heerlijke strandwandeling of een frisse duik in de zee, ben je ook bij Boerderij Dichtbij aan het juiste adres. Met de auto ben je in 15 minuten op het strand van Kijkduin of Monster en in 20 minuten op het strand van Scheveningen of Hoek van Holland.

De vele activiteiten

Op Boerderij Dichtbij hoef je je nooit te vervelen. Tijdens het verblijf kan je gebruikmaken van zeer veel activiteiten op ons buitenterrein of in de sporthal. Zoals kano varen, tennis, Jeu des Boules, boogschieten, schuit varen of boerengolf. Dit was nog lang niet alles. Kijk op de website voor meer activiteiten.

Boerderij Dichtbij is toegankelijk voor rolstoelen en beschikt over een invalidentoilet en -douches.

Openingstijden

Wil je langskomen om de boerderij te bekijken? Bel of mail dan eerst even voor een afspraak bij voorkeur op maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 17.00 uur. Buiten deze tijden kun je ze altijd even mailen of een WhatsApp sturen.

Verstuur een e-mail

Verstuur een mail naar Boerderij Dichtbij. Je bericht wordt na een klik op “Versturen” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Bezoek-Westland met jouw persoonsgegevens omgaat.

    Ik wil graag de nieuwsbrief van Bezoek Westland ontvangen