Boerderij Dichtbij bestaat uit vier landelijk ingerichte groepsaccommodaties, drie vergaderlocaties en één semi – buitenlocatie ´Het Boerendak` waar je met je team, familie of vrienden een gezellige of sportieve dag kunt houden inclusief vele catering mogelijkheden.

Boerderij Dichtbij

Groepsaccommodaties

Boerderij Dichtbij is de perfecte groepsaccommodatie voor een weekendje of een paar nachtjes weg met je sportteam, je klas, je familie of je vriendengroep. Als je overnacht dan kan je gebruik maken van het buiten en binnensportterrein. De boerderij beschikt over een Multi sportveld van kunstgras, een beachvolleybalveld, een trampoline, jeu de boules banen en een eigen sporthal met fitnessruimte! De accommodaties bieden verblijf tot 74 personen en kunnen zowel los als gecombineerd afgehuurd worden.

De omgeving: een perfecte uitvalsbasis

Of je nu van de natuur houdt of juist liever het stadse en actieve leven opzoekt, bij Boerderij Dichtbij is alles dichtbij. De boerderij zelf is gelegen aan een van de populairste vaarroutes van de omgeving: De Zweth, en bevindt zich aan de rand van de polders van Midden Delfland. De boerderij is dan ook een perfecte uitvalsbasis voor allerlei activiteiten in de natuur.

De stadse drukte en gezelligheid vind je ook op een steenworp afstand. Met de auto ben je in 12 minuten in het centrum van Delft, in 17 minuten in het centrum van Den Haag en in 20 minuten in het centrum van Rotterdam.

Voor een heerlijke strandwandeling of een frisse duik in de zee, ben je ook bij Boerderij Dichtbij aan het juiste adres. Met de auto ben je in 15 minuten op het strand van Kijkduin of Monster en in 20 minuten op het strand van Scheveningen of Hoek van Holland.

Vele activiteiten

Een boerderij zonder dieren is niet compleet en laten die er nu ook rondlopen. Van kippen tot alpaca’s, er lopen genoeg boerderijdieren rond.

Verder zijn er ook extra activiteiten bij te boeken. Onder begeleiding van instructeurs is er van alles mogelijk. Wie gaat er het snelst door het hoogteparcours heen? Of vaar een stukje over de Zweth.

De activiteiten zijn ook beschikbaar als je niet komt overnachten. Van teamuitjes en vergaderen met activiteiten tot aan een gezellige familiedag of avond, bij Boerderij Dichtbij zijn jullie van harte welkom. Neem contact op voor de mogelijkheden. We helpen graag bij het organiseren van de leukste activiteiten. Kijk op de website voor meer activiteiten.

Boerderij Dichtbij is toegankelijk voor rolstoelen en beschikt over een invalidentoilet en/ douches.

Openingstijden

Wil je langskomen om de boerderij te bekijken? Bel of mail dan eerst even voor een afspraak bij voorkeur op maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 17.00 uur. Buiten deze tijden kun je de Boerderij altijd even mailen of een WhatsApp sturen.

Verstuur een e-mail

Verstuur een mail naar Boerderij Dichtbij. Je bericht wordt na een klik op “Versturen” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Bezoek-Westland met jouw persoonsgegevens omgaat.

    Ik wil graag de nieuwsbrief van Bezoek Westland ontvangen