Stichting BoereGoed heeft ten doel: het bevorderen van lokale, korte voedselketens als basis voor het bieden van werkervaringsplaatsen, gelegenheid tot ontmoeten en voor het stimuleren van duurzame samenwerking in deze ketens.

BoereGoed, Goed voor Mensen!

FarmShop

BoereGoed koppelt lokale telers aan de lokale markt. Zo zijn er in de omgeving 4 locaties waar een BoereGoed FarmShop is. De FarmShops van BoereGoed worden een aantal keer per week voorzien van vers geteelde producten, welke voor een groot deel uit de BoereGoed kas afkomstig zijn. Telers die zijn aangesloten bij BoereGoed nemen het andere deel voor hun rekening. Zo zijn de producten van BoereGoed lokaal geteeld en/of biologisch.

Onze FarmShops zijn door de hele regio te vinden. Er zijn er al een heleboel, dus is er altijd een FarmShop bij jou in de buurt. Je kunt hier gezonde en verantwoorde streekproducten voor een eerlijke prijs kopen.

Doelstelling

Bij BoereGoed werken mensen samen aan de teelt en verkoop van gezonde voeding en vooral om elkaar te helpen in werk en samenleving. BoereGoed biedt een plaats voor iedereen. Mensen helpen elkaar, leren van elkaar, mogen zich zelf zijn.

De stichting ondersteunt deelnemers in lokale, korte ketens door het samen ontwikkelen en overdragen van kennis, kunde en ervaring en het ontwikkelen van innovatieve ketenmodellen met een gelijkwaardige, eerlijke waardeverdeling tussen partijen.

Voorts wil de stichting de meerwaarde uitdragen van gezonde en duurzame voeding en van kansen voor zoveel mogelijk mensen op een zinvolle deelname in arbeid en samenleving, alsook participatie van burgers en consumenten bij de stichting stimuleren.

Openingstijden

De FarmShops van BoereGoed hebben hier hun eigen openingstijden. De openingstijden van de locatie Farmshop BoereGoed BuurtKas in Naaldwijk is als volgt: woensdag van 13:00-17:00 uur, donderdag en vrijdag van 10:00-17:00 uur en zaterdag 9:00-15:00 uur.

Verstuur een e-mail

Verstuur een mail naar BoereGoed. Je bericht wordt na een klik op “Versturen” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Bezoek-Westland met jouw persoonsgegevens omgaat.

    Ik wil graag de nieuwsbrief van Bezoek Westland ontvangen