Mike & Irene maken voormalige theetuin speciaal!

De Bongaard

De Bongaard is op en top thuiskomen in De Lier. Waar vroeger de timmermannen druk waren met hun ambacht, geniet je nu onze heerlijke koffie, thee, lunch of borrel en high tea/wine aan de Hoofdstraat 63a in De Lier.

Mike & Irene staan sinds het begin van 2023 voor je klaar met nog meer nieuws voor genieters. Van private dineren in De Bongaard tot feestjes en ‘chill out zondagen’.

Van lunch tot private diner

Met onze wisselende boterhammen en warme en koude lunchgerechten is er voor ieder wat wils in De Bongaard. We zijn vanaf 10:00 uur geopend voor lunch en serveren je veel lekkers met lokaal geproduceerde groenten en ingrediënten.

Een middag genieten van onze uitgebreide high tea – geserveerd in vier gangen. Geniet van onze chefsoep, open sandwich, huisgemaakte zoetigheden en heerlijke kwarkbol Dat is de high tea in De Bongaard. Vanaf twee personen te reserveren!

Bij ons in De Bongaard kan je terecht voor private dining. Wij koken voor gezelschappen vanaf 18 tot 45 personen. Jullie dineren helemaal privé en dus is er alle aandacht voor het gezelschap. Of het nou gaat om een groep managers of een familiegezelschap. We maken in overleg een menu, welke natuurlijk onder genot van een aantal heerlijke wijnen opgediend wordt in De Bongaard.

Vers & vegan

De Bongaard staat in het teken van vers en vegan, maar ook vleesfans zijn van harte welkom voor een aantal unieke biologische vleesgerechten. Veel producten worden van lokale telers gehaald en de gerechten zijn elk seizoen weer anders. Zo geniet je altijd van het beste in elk moment van het jaar.

Over Mike & Irene

Het begon met een droom. Een droom om samen te ondernemen. Mike van Rheenen en Irene Huisman zijn samen een echt horecakoppel. Mike is al 20 jaar werkzaam als kok. Irene is sommelier en barista en werkt al 15 jaar in de bediening. Samen startten ze in 2020 om hun droom uit te laten komen en sinds 2023 zijn ze trotse eigenaars van De Bongaard. Mike en Irene heten iedereen van harte welkom in De Lier! Met een nieuwe kaart, een nieuw interieur en verrassende activiteiten blijft De Bongaard een unieke plek waar iedereen welkom is.

Openingstijden

Geopend van dinsdag t/m donderdag van 9.30 tot 17.00 uur en vrijdag en zaterdag van 9.30 tot 18.00 uur.

Verstuur een e-mail

Verstuur een mail naar De Bongaard. Je bericht wordt na een klik op “Versturen” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Bezoek-Westland met jouw persoonsgegevens omgaat.

    Ik wil graag de nieuwsbrief van Bezoek Westland ontvangen