Theetuin de Bongaard in de Lier is één van de meest sfeervolle theeschenkerijen van het Westland. De nostalgische inrichting typeert deze Theetuin en maakt het knus en gezellig.

Theetuin de Bongaard

De oude houtloods bij het museum De Timmerwerf in de Lier is verbouwd tot koffie- en theeschenkerij. Omdat hier vroeger een boomgaard was gelegen en omdat de familie Bongaards jarenlang eigenaar is geweest van de Timmerwerf, is de naam “De Bongaard” gekozen. De Bongaard heeft een terras aan het riviertje de Lee en is binnen en buiten nostalgisch ingericht. Men kan er terecht voor ontbijt, lunch, een uitgebreide high tea, high wine of een geheel verzorgd feest.

Lunch en High tea/wine

Populair bij de Bongaard zijn wel de high teas en wines met diverse zoete en hartige hapjes warm en koud (ook glutenvrij of suikervrij). Vanaf 14.00 uur kun je hier terecht, maar vergeet niet te reserveren, want het is niet zo groot, maar wel heel populair. Liever een overheerlijke lunch? Bekijk dan de uitgebreide menukaart.

Openingstijden

De theetuin is geopend van dinsdag t/m zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur.

Verstuur een e-mail

Verstuur een mail naar De Bongaard. Je bericht wordt na een klik op “Versturen” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Bezoek-Westland met jouw persoonsgegevens omgaat.

    Ik wil graag de nieuwsbrief van Bezoek Westland ontvangen