In de Cultuurschuur komen bekende en minder bekende artiesten, muzikanten, cabaretiers en meer een optreden doen. Voor een gezellige culturele avond!

De Cultuurschuur

De Cultuurschuur is ongeveer 20 jaar geleden ontstaan, bedoeld om muzikanten, artiesten, kunstenaars en allerlei andere mensen, die wat over willen dragen, kansen te geven. Inmiddels is de Cultuurschuur uitgegroeid tot een bekend podium en komen er mensen uit de regio, maar ook van ver daarbuiten, naar optredens kijken. Het is een grote ‘verlengde’ huiskamer, met veel grootmoeders tijd spullen en eigen schilderwerken.

Voor iedereen!

Ook het pas beginnende bandje of zangeres van om de hoek is welkom! Mensen met een verstandelijke beperking voeren ook af en toe prachtige theaterstukken in de Cultuurschuur op! Maar zeker ook mensen uit andere culturen.

Daar waar geluk nog heel gewoon is en waar iedereen welkom is!

Workshops en optredens

De week door worden er allerlei workshops en theater- en muziekoptredens gegeven. Kijk maar eens in de agenda. Je kunt de Cultuurschuur ook benaderen voor bedrijfs-familie evenementen, vaak ook in samenwerking met Plukkerij Framblij.

Bekijk onze agenda.

De Cultuurschuur is toegankelijk voor rolstoelen en heeft een ruim toilet.

Openingstijden

Geopend tijdens optredens, workshops en activiteiten. Kijk voor openingstijden op de website van de Cultuurschuur.

Verstuur een e-mail

Verstuur een mail naar De Cultuurschuur. Je bericht wordt na een klik op “Versturen” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Bezoek-Westland met jouw persoonsgegevens omgaat.

    Ik wil graag de nieuwsbrief van Bezoek Westland ontvangen