Dreams is een plek om nieuwe dingen te leren, vrienden te ontmoeten en een locatie om je thuis te kunnen voelen in Ter Heijde.

Dreams Surf en Skate

Dreams bestaat sinds 2000 en hun hart ligt bij de sporten skateboarden en surfen. Daarnaast zijn er tal van strand- en straatactiviteiten waar zij in uitblinken.

Passie

Het team bestaat uit jonge en enthousiaste professionals, sporters en creatievelingen die stuk voor stuk een unieke manier hebben om hun passie over te brengen.

Surfschool op het strand

Op het rustige familiestrand van Ter Heijde bevindt zich Dreams Surfschool van maart t/m oktober. Uiteraard om een surfles op zee te volgen maar óók voor diverse wateractiviteiten zoals raften, bodyboarden, suppen en skimoboarden. Ook strandactiviteiten zoals powerkiten met matrasvliegers en diverse beachgames zoals beach-volleybal en ultimate frisbee zijn mogelijk.

Aanbod

De surfschool heeft diverse wekelijkse lessen voor individuele deelname voor kinderen en volwassenen. Zij organiseren surfcamps in de schoolvakanties en er zijn workshops te volgen met je gezin, familie en vrienden. Hier beleef je het échte surf-gevoel!

Dreams Shop

In deze surf/skate winkel staan kwaliteit en kennis voorop. Je kunt hier terecht voor professionele surf- en skateboards, sportmaterialen, schoenen, slippers en kleding. Inmiddels is Dreams een begrip in de wijde omgeving.

Dreams Surfcafé

Naast deze leuke winkel kun je tegenwoordig ook terecht bij Dreams Surfcafé. Hier geniet je in tropische sferen van heerlijke barista koffie, huisgemaakte taartjes, ontbijt en lunch én in de zomermaanden schepijs.

Evenementen en wedstrijden

Daarnaast organiseert Dreams diverse sportieve evenementen en wedstrijden die een leuke (vaak gratis) dagbesteding zijn aan de kust!

Surf naar de website

Kom gezellig langs of surf alvast even naar hun website.

Openingstijden

Nov/mrt:
woensdag t/m vrijdag: 11:30 – 17:30
zaterdag 10:00 – 17:30

April/okt:
dinsdag t/m vrijdag: 11:30 – 17:30
zaterdag: 10:00 – 17:30
zondag: 10:30 – 17:00

Verstuur een e-mail

Verstuur een mail naar Dreams skate- en surfschool & shop. Je bericht wordt na een klik op “Versturen” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Bezoek-Westland met jouw persoonsgegevens omgaat.

    Ik wil graag de nieuwsbrief van Bezoek Westland ontvangen