De surfschool van Nederlands surfkampioenen!

Dutch Surf Academy

Erik Ringelberg en Kaspar Hamminga zijn professionele surfers en gecertificeerde surfcoaches. Samen zijn zij de trotste eigenaren van Dutch Surf Academy. Tussen de kustplaatsen Hoek van Holland en ’s-Gravenzande ligt het mooie en rustige strand Vlugtenburg. Dit strand is een echt surfwalhalla en hier bevindt zich dan ook surfschool Dutch Surf Academy.Iedereen kan leren surfen!

Iedereen kan daar op een veilige en plezierige manier leren golfsurfen, ongeacht je leeftijd. Met een beetje doorzettingsvermogen en de juiste tips sta je binnen no-time voor het eerst op dat surfboard. En dat is een moment dat je nooit gaat vergeten! Dutch Surf Academy biedt een uitgebreid assortiment aan surflessen aan. Zo verzorgen ze reguliere surflessen, groepslessen, privé surflessen, SUP-lessen, surfkampen en dagkampen.

Verhuur

Daarnaast verhuren ze bodyboards en SUP- en surfmaterialen.

Openingstijden

De surfschool is van april tot en met oktober dagelijks geopend. Bij twijfel kun je even bellen of WhatsAppen.

Verstuur een e-mail

Verstuur een mail naar Dutch Surf Academy. Je bericht wordt na een klik op “Versturen” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Bezoek-Westland met jouw persoonsgegevens omgaat.

    Ik wil graag de nieuwsbrief van Bezoek Westland ontvangen