Bij Eetcafé de Witte in de Lier kun je traditioneel lunchen, een hapje eten, genieten van de mooiste speciaalbieren of gezellig borrelen!

Eetcafé de Witte de Lier

Sinds juni 2016 heeft Eetcafé de Witte haar tweede vestiging geopend in de Lier. Gelegen aan diverse wandel en fiets routes is de Witte de ideale stop voor een kop koffie met gebak of heerlijke lunch. Met traditionele gerechten op de menukaart is er keuze genoeg voor jong en oud. De sfeer binnen het eetcafé is ongedwongen, informeel en laagdrempelig. Je stapt er makkelijk even binnen voor een betaalbare maaltijd. Op het ruime overdekte en verwarmde terras kunt u genieten van een hapje en een drankje. Tevens hoef je tot 8 personen niet te reserveren en kun je gewoon binnen lopen.

Eetcafé de Witte, tijd voor gezelligheid!

Speciaalbieren

Voor de echte bier liefhebber hebben we met meer dan 25 speciaalbieren keuze in overvloed! Een echte aanrader is dan ook de High Beer waar een selectie van het assortiment voorbij zal komen.

Bekijk een sfeervideo!

Openingstijden

Dinsdag t/m zondag vanaf 10.00 uur. Vrijdag en zaterdag is het eetcafé tot 00.00 uur open. Maandag is het café gesloten.

Verstuur een e-mail

Verstuur een mail naar Eetcafé de Witte de Lier. Je bericht wordt na een klik op “Versturen” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Bezoek-Westland met jouw persoonsgegevens omgaat.

    Ik wil graag de nieuwsbrief van Bezoek Westland ontvangen