Eetcafé de Witte is al jaren een begrip in ‘s-Gravenzande en omstreken. Gelegen aan het vernieuwde Marktplein, midden in het centrum is de Witte de ideale plek voor heerlijke kopje koffie met gebak, een uitgebreide lunch of een smaakvol diner.

Wij zeggen niet voor niets: Het is tijd voor gezelligheid!

Eetcafé de Witte ’s Gravenzande

Lunchen, een hapje eten, genieten van de mooiste speciaalbieren, of gezellig borrelen, het is allemaal mogelijk. Met de traditionele gerechten op de menukaart is er keuze genoeg voor jong en oud. De sfeer binnen het eetcafé is ongedwongen, informeel en laagdrempelig. Je proeft de gezelligheid!

In de serre of op het ruime terras met verwarming, kunt u genieten van een consumptie aan het vernieuwde Marktplein. Tevens hoef je tot 8 personen niet te reserveren, maar kun je gewoon binnen lopen.

Speciaalbieren

Voor de echte bierliefhebber zijn er meer dan 40 speciaalbieren, de meeste van het Westland! Een echte aanrader is dan ook de High Beer waar je een selectie van het assortiment proeft.

Il Bianco

“De leukste ijssalon van het Westland”. Dat mag jij natuurlijk zelf beslissen. Kom eens langs en proef de vele diverse ijssmaken die in de vitrine liggen te wachten op jouw bestelling. Je vindt Il Bianco naast Eetcafé de Witte in ‘s-Gravenzande.

Openingstijden

Het eetcafé is 7 dagen per week vanaf 10.00 uur geopend.
Donderdag, vrijdag en zaterdag is het eetcafé tot 00.00 uur open.

Verstuur een e-mail

Verstuur een mail naar Eetcafé de Witte ’s Gravenzande. Je bericht wordt na een klik op “Versturen” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Bezoek-Westland met jouw persoonsgegevens omgaat.

    Ik wil graag de nieuwsbrief van Bezoek Westland ontvangen