Ontdek de omgeving van het Westland op de fiets. Fietsverhuur Westland verhuurt de perfecte fiets voor jou: fietsen met versnellingen, E-bikes, tandems, e-choppers en kinderfietsen.

Fietsverhuur Westland

De themaroutes van Fietsverhuur Westland leiden je door typisch Westlandse tuinderpaadjes, de stilte van het bos en langs het uitzicht van duin, strand en zee. Zo ontdekt je speciale en dikwijls verborgen plekjes die het Westland zo bijzonder maken. Zoek je liever de drukte op? Dan zijn de grotere steden als Delft en Den Haag niet ver weg en ook een bezoekje waard!

Compleet dagje uit

Fietsverhuur Westland biedt ook leuke fietsarrangementen. Ga bijvoorbeeld op pad met een ‘puur Westlandse’ gevulde picknickmand die je ergens langs de route kunt nuttigen. De meeste arrangementen zijn al vanaf 2 personen te reserveren en aan te passen aan je persoonlijke wensen.

Fietsverhuur

Je huurt al een volwassen fiets voor €8,50 per dag. Maar als je liever een elektrische fiets wilt huren, dan kan dat al vanaf €19,-.

Openingstijden

Fietsverhuur Westland is alleen geopend op afspraak. Je kunt 7 dagen per week tussen 9.00 en 18.00 uur de gehuurde fietsen afhalen en inleveren.

Let op: straatnaam de Zwet 1 wordt niet door alle navigatiesystemen ondersteund; voer dan Lange Wateringkade 52 in.

Verstuur een e-mail

Verstuur een mail naar Fietsverhuur Westland. Je bericht wordt na een klik op “Versturen” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Bezoek-Westland met jouw persoonsgegevens omgaat.

    Ik wil graag de nieuwsbrief van Bezoek Westland ontvangen